Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

reizen met baby

Discussie gestart

kp

Beste allemaal,

In juni willen wij met ons zoontje die dan 7 maanden is een rondreis maken in amerika.
Onze voorkeur gaat uit naar het westen.
Wij vroegen ons af of er mensen zijn met ervaring met het reizen met een baby.
we twijfelen tussen een camperreis of een autoreis met hotels.
Kunnen we het beste een maxicosi meenemen of huren?
zijn de hotel toegankelijk voor babys? wat moeten we meenemen wat kunnen we daarkrijgen
De afstanden die we afleggen zijn lang, hebben mensen hier ervaring mee.

Daarnaast maak ik me een beetje zorgen over de temperatuur in juni in het westen. Ik las dat het in Vegas 40 graden kan zijn.
kan iemand daar meer over vertellen.

groetjes Katrien
#1 - 24-01-2010, 15:40 uur

Martin Obbe

De afgelopen dagen heb ik herhaaldelijk naar jullie bericht gekeken, en heb gezien dat inmiddels tientallen mensen jullie bericht gelezen hebben, maar nog niemand heeft gereageerd. Laat ik dan maar de stoute schoenen aantrekken en als eerste een reactie plaatsen. En laat ik heel duidelijke stellen: ik wil absoluut niet belerend of bevoogdend zijn. Hoe jullie je vakantie met jullie babay willen doorbrangen, is geheel juliie eigen keuze. Maar toch, waarom zou je dit willen? Natuurlijk zijn er mensen naar de Zuidpool of over de Andes getrokken met een baby in de rugdrager (het kan altijd extremer dan met een auto door het Zuidwesten van de VS reizen), maar is het verstandig? Wil je uren door de woestijn rijden met een baby op de achterbank? Natuurlijk, de airco is overal aanwezig: in je auto, in je hotel, in winkels etc.. Maar voor wie doe je dit? Je kind zal hier niets van meemaken, daarvoor is je zoon of dochter veel te jong.

De VS is een gemakkelijk reisland: met een beetje planning is reizen een eitje. Maar, wat doe je bij tegenslag? Een lekke band in de omgeving van bijvoorbeeld Page of in Death Valley? De temperatuur in Arizona, Utah of Californie kan soms behoorlijk oplopen (tot boven de 40 graden Celsius). En de afstanden zijn groot: dorpjes (vaak niet meer dan enkele huizen, een kerk en een tankstation) liggen vaak tientallen mijlen van elkaar. Je moet soms uren achter elkaar doorrijden, simpelweg omdat er onderweg geen noemenswaardige plaatsen zijn. Stel jezelf de vraag: zie ik dat zitten met een baby van 7 maanden oud? Nogmaals: het is geheel jullie keuze.

Martin
#2 - 26-01-2010, 22:27 uur

Bas_en_Es

Hallo,

er is al een topic op dit forum gewdest van een stel die enkele maanden terug is en beschreef hoe het was geweest. Dit kindje was al wel iets ouder dacht ik. Volgens mij kun je ernaar zoeken op dit forum.
Succes (wij hebben hier geen ervaring mee)!
Groetjes,
Bas en Es.
#3 - 27-01-2010, 11:46 uur

Traveller

Ik spreek niet uit ervaring (heb geen kinderen), maar zie niet in waarom je dit niet zou doen!
Volgens mij gewoon een kwestie van niet al te veel uren reizen achterelkaar, voldoende voedsel, drinken, benzine en mobiel (met ontvangst in de VS!). Er zijn altijd meer mensen onderweg, helemaal in het hoogseizoen.
Amerikanen hebben toch ook baby's die ze van familielid x naar familielid Z ergens in een andere staat slepen???
Tuurlijk doe je dit voor jezelf en niet voor de baby, maar ja als je moet wachten tot je kindje wat ouder is en dit zich later nog kan herinneren, kun je de eerste 10 jaar wel thuisblijven!
Ik denk wel dat ik zou kiezen voor een camper. Dan kun je makkelijker wat meer spullen kwijt, heb je alles snel bij de hand, kun je waar dan ook stoppen en je hebt altijd onderdak, want het lijkt mij vervelend als je niet tijdig een goed motel kunt vinden, terwijl je kindje aan rust toe is.
Volgens mij kun je bij autoverhuurbedrijven heel makkelijk een maxicosi huren, maar dat zou ik gewoon even checken op hun website. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook makkelijk zijn dat je dit al bij je hebt tijdens het wachten op de vliegvelden.
En je komt er uiteindelijk maar op 1 manier achter of dit gaat werken voor jullie of niet: door gewoon te gaan! Veel succes ermee!
#4 - 27-01-2010, 12:42 uur

Tet14

O come on.....Talloze mensen nemen hun baby mee op reis. Het zal de kleine (nog gefeliciteerd!) een zorg zijn of zij/hij in Zandvoort of Las Vegas is maar over een paar jaar moet het kind naar school en moet je voor een plaats in het vliegtuig betalen. Mijn kinderen hebben hun kinderen naar allerlei plaatsen meegenomen zonder problemen. In Australia hebben we vaak jonge mensen met babies op rondreis gezien en dat is nog twee keer zo ver.   Ik heb geen ervaring met RV's maar als ik zo'n reis met een baby zou doen, zou ik dit zeker overwegen. Alles bij de hand. Je hoeft toch helemaal niet zo'n enorme reis te maken? Rustig aan, er is genoeg te zien. En ja, het zal heet zijn op plaatsen maar wel een "droge" hitte. Hebben wij veel liever dan die kleffe boel langs de evenaar waar het minder heet is maar veel luchtvochtiger. En als je minder heet weer wil hebben ga dan naar Yellowstone en de Pacific North West. Ook een prachtige omgeving. Hotels en motels zijn ook echt wel gewend om babies te ontvangen hoor, en luchtvaartmaatschappijen ook. Go for it! Natuurlijk moet je er voor zorgen dat de baby een veilige plaats in de RV of de auto heeft daar kan ik verder geen info over geven. Ik denk ook dat het met een baby rustiger rondtrekken is dan met toddlers of teeners die na verloop gaan klagen over "zijn we er bijna" of, "alweer een rots".....
Tet
#5 - 27-01-2010, 12:53 uur

Tet14

Great minds think alike Traveller -lol-
#6 - 27-01-2010, 12:55 uur

sjiek

Hallo,

Ik zou het ook gewoon doen!! Wij zijn toen onze dochter 1,5 jaar was ook naar de VS geweest, in het oosten. Ze was toen natuurlijk wel iets ouder als die van jullie, maar mischien is dat nog wel lastiger. Ze willen heeeeel veel maar kunnen vaak nog weinig, behalve wegrennnen!! Maar onze ervaring was SUPER. Wij vonden het geweldig en zij ook. Ze heeft er weinig herinnering aan, maar dit doe je voor jezelf! En als zij dan ook nog happy is perfect toch!
Amerika is ook echt heel kind vriendelijk. Heel veel aandacht kreeg ze, en als we iets nodig hebben of moesten vragen... niks was te veel. Omdat we toen veel in en rond Chicago waren hebben we met openbaar vervoer gereisd.
Bijna 4 jaar geleden hebben we in het westen een camper-rondreis gemaakt. Ik denk dat dit ideaal is met een kindje. maar 4 jaar geleden was dat voor ons nog zonder kind. Maar een hele goede ervaring met de camper.
 Zelf gaan we dit jaar in september richting de Rocky Mountains en die omgeving. Met CAMPER en Dochter van dan ruim 3.
Als je zelf graag wilt reizen met je kind.. gewoon doen. Ik kan alleen maar positief zijn!
#7 - 27-01-2010, 16:44 uur

foutje

Nieuw!
.
#8 - 31-01-2010, 08:17 uur
« Laatst bewerkt op: 27-05-2010, 16:14 uur door Elvis P. »

leendert en maria

Tja... Mijn onze baby van 7 maanden zijn we eens naar de Canarische eilanden geweest. Het was helaas geen succes... Hij had veel last van de hitte; overdag veel huilen, niet meer willen eten en 's nachts steeds wakker. Het begon al op schiphol toen het vliegtuig uren vertraging had. Het was voor ons een onrustige vakantie. Zelfs na terugkomst heeft het nog dagen geduurd voor hij weer in zijn gewone ritme zat. Maar wellicht hebben jullie meer geluk en reageert je kindje niet zo gevoelig op verandering dan bij ons.

Baby's van 7 maanden kunnen over het algemeen nog niet zitten en lang in een maxicosi wordt niet aangeraden. Waar kun je in de parken die jullie willen gaan bezoeken wandelen met een wandelwagen? Het beperkt je mogelijkheden.  De vraag is: wil je daarvoor helemaal naar Amerika?
Succes met alle overwegingen.
#9 - 31-01-2010, 10:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15