Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Reizen met kinderen

Discussie gestart

JoeSee

Nieuw!
Aan iedereen die twijfelt over een reis naar Amerika met kinderen: DOEN !

Onze kinderen zijn anderhalf en vier jaar oud en hebben zich uitstekend vermaakt.
We gingen met tent (af en toe een motel) naar de westkust.

Tips:
-Neem kleine kadootjes mee voor onderweg
-Neem een draagbare DVD speler mee
-Denk aan kinder CD's
-Af en toe een motel met zwembad
-Plan iets met strand of water tussendoor
-Plan een kinderuitje, bijv. Seaworld
-Bij Grand Canyon (en eventueel in de Airport) leibandjes/kindertuigjes om doen !
-Smeer je kinderen ruim in met zonnebrand, ook al schijnt ie niet
-Slaap je net als ons in een tent, maak dan als ontbijt eens pannenkoeken van Hungry Jack (alleen water toevoegen en bakken)
-Neem de iets duurdere motels (Best Western, Holiday Inn Express), dan is je ontbijt ook uitgebreider en beter verzorgd (dan bijv. de goedkopere Motel 6).
-Hou er rekening mee dat de natuur rond half zes ontwaakt.
-Denk goed na over een camper. We kwamen een Nederlands stel tegen met een tweeling van 5 jaar oud die spijt hadden van de grote onhandige camper. Ze misten naar eigen zeggen de flexibiliteit van een auto en het plezier van een tentje.
-Plan gunstige vliegtijden: Heen niet te vroeg vertrekken en aankomst voor einde van de middag. Terug begin van de avond. Wij vertrokken om 21.15 uur van Los Angeles en de kinderen hebben van de 9 uur durende vlucht 7 uur geslapen. Volgende dag rond 22.00 uur thuis (vanwege het tijdsverschil en de overstap) en ze pakten direct het oude patroon op. Beide vluchten geen last van jetlags gehad.
-Onze kinderen hebben niet gehuild tijdens de vlucht. Doen ze dat wel bedenk dan dat je kind thuis ook wel eens huilt. Trek je niets aan van eventuele boze blikken  >:( van anderen, je doet je best en je komt je medereizigers toch niet meer tegen.  :)

Het maakt natuurlijk wel verschil of je voor het eerst gaat of dat je al vaker bent geweest. Als dit bedoelt is als de ultieme eenmalige reis van je leven, dan hangt er zoveel van af dat het verstandiger is om te wachten tot de kinderen ouder zijn.
Voor ons was het de 5e keer in 9 jaar tijd, maar de 1e keer met kinderen.

We deden de reis niet voor onze kinderen, maar met onze kinderen. Dit is in ons geval prima geslaagd en voor herhaling vatbaar.
#1 - 14-05-2009, 15:55 uur
« Laatst bewerkt op: 17-08-2009, 12:42 uur door JoeEsE »

melvin

leuke tips ;).
ik ben zelf ook nog een kind, maar ik denk dat deze tips niet meer voor mij gelden :P.
#2 - 14-05-2009, 18:32 uur
2005: Florida,   2008: west,   2010: mid-west,   2012: north-east --> www.melvinchani.reismee.nl,   2014: mid-west --> www.roufs.reislogger.nl
2015/2016 Internship Wallstreet, NY --> www.brightlightsbigcityny.wordpress.com & www.verenigdestaten.info/stage-in-new-york/

pepilein

hele goede stelling!
Wij nemen onze zoon op 2 juli ook mee en op 6 juli wordt ie 1.
We hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en we nemen je goede tips ter harte.

gr Peter
#3 - 15-05-2009, 15:29 uur

kaatje en ivo

wat  een tips fijn we zijn namelijk nog aan het twijfelen  :-\
#4 - 24-07-2009, 22:21 uur

FreezeM

Bedankt voor de tips, ik zie onze reis in December met de dan bijna 4 en bijna 2 jaar oude kinderen met nog meer vertrouwen tegemoet :)
#5 - 24-07-2009, 22:42 uur

Ingg

Inmiddels ben ik 17 jaar oud en reken ik mezelf niet meer als kind (ik krijg ook geen korting meer, niet waar! Haha)
Maar, mijn 1e USA reis was toen ik 11 was, daarna op mijn 12e, 14e, 16e en komend jaar weer. Ik heb het altijd onwijs naar mijn zin gehad en nooit het gevoel gehad dat ik te jong was (ja, behalve in de Las Vegas casino's en het wijntje bij het eten) of het vervelend gevonden.

De tips die hierboven geschreven zijn vind ik erg goede! Hotels met zwembaden waren voor mij echt geweldig! Ook een goede tip: savonds eten bij de Ihop (international house of pancakes), Denny's, of andere zeer kindvriendelijke en lekkere eethuisjes.

De vlucht is denk het zwaarste voor de kinderen. Ik vond de vlucht altijd verschrikkelijk, met name het eten en de herrie en mensen om je heen. Tip: neem je eigen kussen mee voor je kind in het vliegtuig, een nekkussentje is ook altijd erg prettig. Een eigen dekentje is ook prettig, zou heb je als kind het gevoel dat je je eigen terrein afbakent, dat is prettig. Neem verder veel eten mee je tas in, mee het vliegtuig in.
Oftewel: DOEN!
#6 - 26-07-2009, 16:11 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15