Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

reserveren?

Discussie gestart

eefergo

In de maand juni reizen wij rond tussen Denver en Salt lake city. Wij doen hierbij een aantal nationele parken aan o.a Great Sand dunes, Monument Valley, Grand teton en Rockie Mountains. Moeten wij in of bij die parken in die periode al op voorhand plek reserveren?
Zo ja, zouden we dat nu al doen of kun je dat b.v ook 3 dagen van te voren doen?
De route ligt n.l voor een groot deel vast, maar we hebben nog niet alle dagen ingevuld. We hebben nog een paar dagen "over"en willen die tijdens de reis invullen door bv. ergens wat langer te blijven of een extra overnachting ergens te nemen.
#1 - 29-01-2010, 16:39 uur

Tet14

Ik ken je route niet maar ik zou zeker in Yellowstone en andere tourist attracties zoals in Moab reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Hoe is je route?
#2 - 29-01-2010, 17:08 uur

Ine

Hotels en lodges IN de parken kunnen vaak al 1 tot 2 jaar tevoren gereserveerd worden.
Heel algemeen geldt de regel IN de parken zijn accomodaties het snelst volgeboekt.
Bij MonumentVvalley bijv. is weinig hotelruimte, je komt dan bijv. in Kayenta uit. Zelfs daar kan het voorkomen dat in de middag geen hotelkamer meer te krijgen is.
Dus kijk eens rond op div. website (bijv. xanterra.com e.d.) om te zien hoe het er nu voor staat.
Vaak kan je nu reserveren en eventueel tot bijv. 24 uur voor aankomst gratis annuleren. Kijk naar de voorwaardes op de websites.
#3 - 30-01-2010, 04:18 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15