Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Restricties rijden door Death Valley

Discussie gestart

vliegje

Hallo allemaal,

Wij gaan begin juli een rondreis maken door CA. Wij vragen ons af of er ook restricties zijn om door Death Valley te rijden?
Qua veiligheid, temperatuur etc...
Graag jullie response!
#1 - 21-05-2010, 22:30 uur

hdeweert

Je mag altijd door Death Valley rijden, daar zijn alleen wat voorzorgsmaatregelen voor nodig. De enige die je weerhoud om door Death Valley
te rijden is de verhuurder van de auto of camper. Vooral voor de camper worden er periodes aangegeven waarin je niet door Death Valley mag rijden.
 Met de personen auto mag je gewoon door Death Valley rijden. Je kunt verder op de site van Death Valley kijken.
http://www.nps.gov/deva/planyourvisit/index.htm

Harm
#2 - 21-05-2010, 22:47 uur

MetroMind

Rij bij voorkeur in de voormiddag als je enige afstand moet afleggen, schrik niet van de afstanden in Death Valley! Neem zeker voldoende water mee en koop dit reeds op weg naar Death Valley, scheelt een pak dollars. Zorg dat je je airco niet oververhit - wordt het heet, zet de airco dan uit - beter een uurtje of twee zweten in de wagen dan een dag in de zon blakeren omdat je motor het niet meer doet. De meeste verhuurfirma's laten je wel toe om door Death Valley te rijden, maar let op dat je bijstand niet vervalt bij het rijden overdag. Vraag dit zeker na op het moment van oppikken van de wagen.

En voor het overige zou ik zeggen: geniet ervan, het is een magische plek!  :afro:
#3 - 22-05-2010, 10:09 uur
ooit de zon zien opgaan boven Monument Valley?

Marianne

Wij zijn al meerdere keren met de auto door DV gereden, zowel in juli als in augustus, en we hebben nog noit de airco uit hoeven te zetten. Let wel op je temperatuurmeter als je klimt en de motor het dus zwaar heeft.
Liggen jullie overnachtingen al vast? In het park overnachten heeft las voordeel dat je niet op het heetst van de dag er bent, en dat ook de kleuren en schauwen veel mooier zijn. 's Morgens vroeg is het iets koeler dan overdag, maar het blijft heet. Kijk eens in ons 2008-verslag om een idee te krijgen.

Marianne
#4 - 22-05-2010, 13:02 uur

koosv

Ik heb inderdaad ook nooit de airco hoeven uitzetten, dat geldt waarschijnlijk alleen voor hele oude auto's met een vervuilde radiator, en bv 4 dikkertjes in de bolide.
Bij grote supermarkten kan je een pak van 24 flesjes water van elk een halve liter kopen voor ca 3 a 4 dollar . Losse flesjes zijn veel onhandiger en duurder, heb ik reeds na zo'n 20 jaar ontdekt.
#5 - 23-05-2010, 01:58 uur

Ine

Voor die tijd heb je vast al een koelbox gekocht, die flink drinken inslaan. maar vergeet ook niet wat te eten mee te nemen, er is onderweg vrijwel niets te koop.
Eventueel wat fruit, sandwiches of bijv. nootjes e.d.
Wij zijn diverse keren DV door gereden en/of overnacht, nooit problemen gehad.
#6 - 23-05-2010, 08:18 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15