Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ons reisschema voor juni 2007 (help)

Discussie gestart

yuri

Harold,

Hier nog een kleine reactie. Als ik op United airlines zoek dan kan ik nergens aangeven dat ik heen op SFC vlieg en terug vanaf LA. Kun jij aangeven of ik dat ergens op die site kan aanvinken?

Thanks,

Yuri
#16 - 14-09-2006, 09:49 uur

AngelHarold

Yuri, wanneer je in het hoofdscherm bent dan kan je klikken op "More search options" in het dan volgende scherm kan je aangeven "multi city" in het dan volgende scherm moet je aangeven waarvandaan je vliegt en natuurlijk waarheen. Daaronder kan je via de dropdown menu aangeven dat je over de grond reist naar de volgende stad en als laatste waar je weer naar toe vliegt.

Wij gaan vanaf 5 juni tot en met 30 juni maar wij gaan een hele andere kant op, wij klimmen omhoog via Yellowstone naar Canada en via Vancouver, Seattle weer terug naar Las Vegas waar we dan nog een aantal nachten gaan verblijven. Dat klopt dat het je nog maar tot en met maart kan boeken, tenminste de meeste hotels. Expedia.nl geeft al wel een aantal hotels voor die periode. Zelf wacht ik ook nog een aantal maanden met het boeken van de LV hotels, misschien zelfs tot een week of twee van te voren want misschien hebben ze nog wat knappe aanbiedingen zodat je voor een mooie(re) prijs in bv het MGM Grand of zo kan verblijven.

Ik wil al wel de eerste overnachting van 5/6 in LV boeken maar ben er nog niet uit welke off-strip hotel dat moet worden. De route die jullie nu gaan volgen hebben wij 2 jaar geleden voor onze huwelijksreis gedaan en dat was super, vooral Yosemite was fantastisch. In SF verbleven wij in het Savoy hotel, een klein hotel maar was erg goed op een aardige locatie.

In Hollywood zaten we in het Hollywood Roosevelt, tegenover Mann's theater op de walk of fame,  en bv in Yosemite in Cedar Lodge in El Portal.

Groeten,
Harold
#17 - 14-09-2006, 12:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15