Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

3 weken rondreis eind mei/juni 2016, hulp gevraagd

Discussie gestart

Hans B

Ik vond Goblin Valley wel aardig, maar niet heel erg bijzonder. Leuk om te doen als je in de buurt bent, maar niet om voor om te rijden. Maar daar kunnen de meningen natuurlijk over verschillen. Als je er toch naar toe gaat combineer het dan met Little Wild Horse Canyon. Ik ben daar zelf niet geweest maar lees er altijd positieve verhalen over.
Marianne
De Goblin Valley ben ik vorig jaar geweest en is wel aardig voor een uurtje.
De Little Wild Horse Canyon - ook 2014 geweest - is erg mooi en bijzonder Om deze helemaal rond te wandelen ben je minstens 4 a 5 uur nodig, maar een uur de canyon in en dan weer terug is ook prachtig.

Om Goblin Valley vanuit Moab te doen kost 2 uur reistijd, dat zou ik wat ver vinden. Deze tijd kun je ook besteden aan een mooie wandeling naar de Double-O-Arch
#31 - 30-07-2015, 10:04 uur
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

petravv

Hadden we Arches nog niet bezocht zouden we ons ook zeker daar op hebben gericht hoor Hans, maar we willen graag nieuwe mooie stukjes ontdekken.
Omdat de afstand inderdaad behoorlijk is er daarom voor gekozen om, na het bezoek aan Goblin en Little Wild Horse niet terug te rijden naar Moab maar dichterbij te overnachten in green River en van daaruit door te reizen.
#32 - 30-07-2015, 10:06 uur
http://amerika--2009.blogspot.com/   let niet op de typefouten haha  Het Zuid Westen

http://vanvliet-amerika2010.blogspot.com/

De Zuidelijke staten

Amerika/Canada 2012 http://amerikavanvliet2012.blogspot.nl/

Dirc

hoi Dirc,

Zion en Bryce hebben we tijdens een vorige rondreis gedaan, en hoe schitterend we, vooral Bryce, vonden, omdat we maar drie weken hebben uit en thuis hebben we deze parken nu niet in de trip opgenomen ;-)

Wat betreft Vegas...haha, daar is een hele simpele reden voor dat we daar starten, mijn man en ik zijn komend jaar 25 jaar getrouwd en omdat ik een rasechte Elvis fan ben gaan we daar, in een kapelletje, onze geloften vernieuwen ten overstaan van een heuse Elvis imitator ;-)
Vegas hebben we ook al eerder bezocht, dus vandaar ook daar niet langer dan in de planning is opgenomen :)

helder!  ;D
#33 - 30-07-2015, 12:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15