Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

zijn er nog leuke mensen die het leuk vinden om contact te hebben?

Discussie gestart

lina

Beste mensen,

Binnenkort vertrek ook ik naar Amerika. Ik ben te vinden in Colorado en Missouri. Zijn er nog gezellige mensen die het leuk lijkt om contact te hebben. Ik zou het erg leuk vinden om tijdens mijn verblijf in  contact te blijven met mensen en vrienden te maken. Want die heb ik nog niet genoeg in Amerika  :(


Ik zou het super vinden om wat van je te horen
Groetjes!
#1 - 08-08-2015, 17:06 uur

Pieter79

Ik weet niet waar je precies naar toe gaat maar voor Amerikaanse begrippen ben je enigszins in de buurt.
Op welk visa ga je naar de States en hoe lang plan je om te blijven? Ben je aan het onderzoeken om misschien wel voor altijd in Amerika te blijven? Wat je ook doet, veel plezier gewenst en je kunt me altijd vragen stellen over het leven in de States.

Gr. Pieter
#2 - 09-08-2015, 05:19 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***7 Patents Granted*** (Update Jul-2019)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15