Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

SLC-portland-LV tips gevraagd

Discussie gestart

Chris RTA

Route #9


We willen graag langs vrienden in de buurt van Salt Lake City en willen dan richting westen en dan weer naar beneden en het liefst in Las Vegas uit komen.
SLC zijn we al twee keer geweest en LV nog vaker, dus het gaat een beetje om de ruimte er tussen in.
In de omgeving van oa SLC - portland - Reno - Sacramento - San Fransisco - Las Vegas.
Wie heeft er voor ons mooie tips als bijzondere plekken, mooie natuur, leuke steden, shopping malls.
Voor ons geen musea, wandelingen langer dan 2 uur of kerken.
#1 - 20-09-2012, 22:08 uur

Old Faithful

Dat is wel een heel open vraag.  ;) Kun je wat preciezer zijn in de route? Wil je bijvoorbeeld naar Grand Teton, Yellowstone en Glacier? Of ga je meteen van SLC naar het westen, bijvoorbeeld via Craters Of The Moon ? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en dat geldt ook voor Las Vegas via Portland. Wat hadden jullie zelf al in gedachten? Dan hoeven wij dat in ieder geval niet meer te noemen.

Succes en veel plezier bij de voorbereiding.

P.S.
Ik schrijf dit op de veranda van het Oregon Hotel in Mitchell, Oregon. Pop. 146. Ook een optie. ;)
#2 - 21-09-2012, 07:18 uur
Groet,

Old Faithful

Chris RTA

Vanuit slc direct richting westen, niet hoger dan Portland.
Maar verder is alles nog open. Grand teton en yellowstone hebben we al twee keer gehad.
Er ligt nog geen route vast, dat is voornamelijk afhankelijk van de tips.
De meeste bekende bezienswaardigheden hebben we gehad. Dus zijn op zoek naar de minder bekende maar zeker niet minder mooie plekken in die buurt.
#3 - 21-09-2012, 23:08 uur

Tet14

Hoeveel tijd heb je?
Hier wat ideeen:  Golden Spike, Craters of the Moon. City of Rocks, us30. Hagerman Fossil Beds. Twin Falls, Boise. Hell's Canyon. Mt. Hood. Columbia River Gorge.
#4 - 22-09-2012, 23:19 uur

Old Faithful

John Day Fossil Beds N.M. : Overnacht dan in het Oregon Hotel in Mitchell en ga tegen de avond naar de Painted Hills Unit. Ik vind de Visitor Centers meestal wel interessant, maar ik vond het V.C. bij de Sheeprock Unit indrukwekkend. De rit door de woestijn van Central Oregon is een belevenis op zich (vind ik).
Op weg naar Portland kun je de Historic Columbia River Highway rijden en bij enkele watervallen en uitzichtpunten stoppen.
#5 - 23-09-2012, 07:23 uur
Groet,

Old Faithful

Chris RTA

Wij zullen 3 weken de tijd hebben ongeveer.

Perfect dit zijn de tips, hier gaan we eens naar kijken wat het allemaal is. Alle tips en bezienswaardigheden zijn welkom.

Bedankt.
#6 - 26-09-2012, 20:05 uur

Old Faithful

Wij waren een paar dagen geleden bij Crater Lake en we vonden het prachtig. Het was wel stralend weer. Bij bewolkt weer schijnt het meer veel minder aantrekkelijk te zijn. Wij reden verder naar Lassen Volcanic, N.P. , bekend van o.a. de trail naar Bumpas Hell. Op weg naar Las Vegas rijd je dan over Us-395. Wij vonden het stuk van ongeveer Lake Topaz tot Mammoth Lakes prachtig. We hadden helaas te weinig tijd voor Bodie maar we zijn wel bij Mono Lake geweest. Wij vonden de tufa's aan de zuidoever mooier dan die aan de noordkant.

Succes en veel plezier bij de voorbereiding.
#7 - 27-09-2012, 06:53 uur
Groet,

Old Faithful

Tet14

Eens met de south tufas.  Crater lake bij bewolking of bij mooi weer ie idd een wereld van verschil.  Wij hadden beiden die dag dus kunnen goed oordelen. Een blauw meer is heel wat mooier dan een grijs meer ;)  Nog een fijne reis toegewenst OF!.
#8 - 02-10-2012, 11:41 uur

Old Faithful

Dank je. We zijn net vandaag weer terug.  ;) Maar het was inderdaad een fijne reis.
#9 - 02-10-2012, 20:14 uur
Groet,

Old Faithful

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15