Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Westen (West) => Topic gestart door: KH op 08-08-2005, 12:10 uur

Titel: Universal Studio's - Labor Day
Bericht door: KH op 08-08-2005, 12:10 uur
Binnen 2 weken vertrekken we naar het westen, waarbij we de 3 laatste dagen van onze reis -van zondag tot dinsdag- in LA doorbrengen.
Nu hadden we gedacht om die maandag Universal te bezoeken, aangezien we het weekend (die zondag dus) willen vermijden owv de drukte en onze laatste dag een iets rustiger willen doorbrengen. Maar ik lees net dat het die eerste maandag van september Labor Day is.
Houdt dit in dat de Angelino's massaal naar Universal zullen trekken met hun kroost, en dat we misschien toch maar beter op een andere dag het park bezoeken? Of brengt Labor Day toch niet die drukte met zich mee?
Titel: Re:Universal Studio's - Labor Day
Bericht door: Inge op 08-08-2005, 12:55 uur
ik denk dat je wel op extra bezoekers mag rekenen, al is de maandag alweer de dag dat mensen weer op huis aangaan. De rest van het voorafgaande weekend zal nog drukker zijn dan anders.
Titel: Re:Universal Studio's - Labor Day
Bericht door: lara berder op 08-08-2005, 17:52 uur
Het is een absolute aanrader om de Front of Line Pass voor Universal Studio's via internet alvast te bestellen. Je hebt ABSOLUUT geen wachttijden, mag overal, via een speciale ingang, voorgaan. Nadeel is dat zo'n pas 2x zo duur is. We hebben dit in juli 2005 gedaan en het was GEWELDIG!! Zo"n pas wordt beperkt verstrekt dus ellenlange wachttijden bestaan dan niet.