Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Universal Studio's - Labor Day

Discussie gestart

KH

Binnen 2 weken vertrekken we naar het westen, waarbij we de 3 laatste dagen van onze reis -van zondag tot dinsdag- in LA doorbrengen.
Nu hadden we gedacht om die maandag Universal te bezoeken, aangezien we het weekend (die zondag dus) willen vermijden owv de drukte en onze laatste dag een iets rustiger willen doorbrengen. Maar ik lees net dat het die eerste maandag van september Labor Day is.
Houdt dit in dat de Angelino's massaal naar Universal zullen trekken met hun kroost, en dat we misschien toch maar beter op een andere dag het park bezoeken? Of brengt Labor Day toch niet die drukte met zich mee?
#1 - 08-08-2005, 12:10 uur

Inge

ik denk dat je wel op extra bezoekers mag rekenen, al is de maandag alweer de dag dat mensen weer op huis aangaan. De rest van het voorafgaande weekend zal nog drukker zijn dan anders.
#2 - 08-08-2005, 12:55 uur

lara berder

Het is een absolute aanrader om de Front of Line Pass voor Universal Studio's via internet alvast te bestellen. Je hebt ABSOLUUT geen wachttijden, mag overal, via een speciale ingang, voorgaan. Nadeel is dat zo'n pas 2x zo duur is. We hebben dit in juli 2005 gedaan en het was GEWELDIG!! Zo"n pas wordt beperkt verstrekt dus ellenlange wachttijden bestaan dan niet.
#3 - 08-08-2005, 17:52 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15