Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

tips en advies

Discussie gestart

marloes

Beste allen,

Allereerst bedankt voor dit geweldige forum, ik heb er erg veel aan!

Eind augustus gaan we 2 weken naar Las Vegas en omgeving. In 2005 hebben we al eerder een rondje westen gedaan, en willen nu een paar specifieke plekken zien. De reis ziet er als volgt uit, ik heb bij een aantal dagen enkele vraag. Graag jullie advies en tips:

22-8 vliegen
23-8 Las Vegas
24-8 LV, skydiven
25-8 LV, hebben vanaf deze dag een auto voor 8 dgn. We willen deze dag naar Hooverdam en Red Rocks
26-8: Rijden naar Kanab (omzo dicht mogelijk in de buurt van Wire pass trailhead te komen). Dit is een rit van een kleine 4 uur. Hebben jullie tips voor stops onderweg?
27-8: Wire pass trail head / Buckskin Gulch, vervolgens naar Page
28-8: Page, hebben jullie tips?
29-8: Antelope canyon
30-8: Zo dicht mogelijk komen tot de North Rim. Iemand tips voor overnachting? Kaibab Lodge reageert helaas niet op onze reservering.
31-8: Wandelen in GC, North rim. Iemand tips voor een trail, waarbij we daadwerkelijk de canyon ingaan. (south rim in 2005 bezocht)
1-9: Via Valley of fire naar LV
2-9: LV, shootingrange?
3-9: LV
4-9: vliegen.

Ik hoor graag tips en advies, thanx.

Marloes
#1 - 31-07-2009, 16:10 uur

hdeweert

Hallo Marloes
Het is mij niet duidelijk welke route je denkt te gaan rijden. Page is een gaat waar eigenlijk niets te beleven valt. Je kunt eventueel een boottrip maken of een dag tocht per boot naar de Rainbowbridge maken. anders zou ik de Antilope canyon bezoeken en snel doorgaan. De noordkant van de Grand Canyon is word minder bezocht dan de zuidkant, maar is niet minder mooi. De Bright Angel point trail is een leuke round trip van nog geen km met een prachtig uitzichtpunt. North Kaibab trail heben wij niet gedaan maar is de enige toegang tot de GC.

Harm
#2 - 31-07-2009, 17:04 uur

jerbia

  Page is een gaat waar eigenlijk niets te beleven valt.

Ho ho Harm, hier moet ik toch even ingrijpen hoor ;) In Page e.o. zijn heel veel dingen te doen zoals bijv. een bezoekje aan Horseshoe Bend, Antelope Canyon, Glen Canyon Dam, the Rimrocks met o.a. de toadstool hoodoo, Wire Pass Trail lopen door de Wire Pass en eventueel nog verder door Buckskin Gulch, Waterholes Canyon, Paria (de movieset is afgebrand maar de omgeving is de moeite waard), met een boot Lake Powell op etc. etc.
#3 - 31-07-2009, 17:11 uur

hdeweert

Ik ging er van uit dat het overgrote deel van de mooie plaatsen al een plekje hadden in de planning van Marloes. Page blijft een gat dat ontstaan is bij de bouw van de dam en waar je niet te lang moet blijven als je de toeristische attracties gezien hebt. De tocht naar de Rainbow bridge en de andere boottochten zijn prachtig als je van water houd en zijn wel relaxt want je hoeft zelf niets te doen. 

Harm
#4 - 31-07-2009, 17:29 uur

marloes

Wij zijn inderdaad niet van plan in Page zelf blijven, maar vanuit daar mooie tochten te maken, zoals horshoe bend, ed. We zien het meer als slaapplek.
#5 - 31-07-2009, 17:35 uur

Marianne

Als je naar de North Rim gaat zou ik ook daar overnachtingen - als er nog iets vrij is. Er is maar 1 mogelijkheid in het park, zie hier.

Een alternatief is Jacob Lake, maar dan zit je veel verder van het park af.

Wat de wandelingen aan de North Rim betreft: ik neem aan dat je de nPS-site al bekeken hebt? Zie hier voor day hikes.

Marianne
#6 - 31-07-2009, 17:40 uur

marloes

Ha Marianne,

Ik wilde inderdaad in het aprk overnachten, maar helaas, alles vol. Ik ben nog op zoek naar een alternatief.

Ik heb inderdaad de hikes op de site bekeken, en was vooral benieuwd of jullie ervaringen hebben met deze hikes.

Groeten Marloes
#7 - 31-07-2009, 17:47 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15