Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Van San Fransico naar Seattle, ... en weer terug

Discussie gestart

blusmuts

Vraag: is er zoveel te zien dan op dit traject?

Tja, wij zijn over de kustweg gereden, highway 1. Die is gewoon heel erg mooi, maar wel langzaam. Vanaf Jenner kun je onderweg kun je o.a. de volgende dingen zien:
- Fort Ross
- Kruse Rhododendron State Reserve
- Point Arena Lighthouse
- Van Damme State Park bij Mendocino
- Skunk train in Fort Bragg (waar je ook op een walvisspot tocht kunt gaan)
- MacKerricher State Park
- Chandelier Drive Thru Tree in Leggett
- Avenue of the Giants bij Phillipsville
- Samoa Cookhouse in Arcata (aanrader om te eten!!!!)
- Patrick’s Point SP
- Big Lagoon
- Trees of Mystery bij Klamath

Wij hebben in Crescent City geslapen in de Curly Redwood Lodge. De kamers zijn wat gedateerd, maar wel schoon. Maar het leuke aan dit motel is dat het geheel gebouwd is van het hout van één enkele Redwoodtree. Kun je nagaan hoe groot die dingen zijn. Een warm ontbijt in het restaurant aan de overkant van de weg is inbegrepen. In het dorp zelf is een klein Aquarium, met een zeeleuwenshowtje. Kleinschalig, maar wel heel leuk. In de bibliotheek kun je gratis internetten.
#16 - 10-08-2005, 18:13 uur

Inge

Inge,

welke route heb je toen afgelegd?

SF > Lake Tahoe > Craters of the Moon NM > Yellowstone > SLC > Bryce > Zion > Grand Canyon > Las Vegas > Death Valley > Yosemite > Kustweg > LA. Zie voor kaartje en verslag mijn site: www.inge-pim.nl
#17 - 11-08-2005, 13:16 uur

TommyGirl

Crater Lake (0regon) is echt prachtig. Dat kun je niet overslaan.  Ook de Columbia river erg mooi (Multnomah falls, dichtbij Portland) is erg mooi.
Waar wij erg van genoten hebben is het stadje "Newport' aan de kust in Oregon. We zagen daar walvissen voor de kust (residence), tidepools en een leuk haventje. Het is wat anders dan de nationale parken in California maar niet minder leuk!
Fijne reis en geniet van de voorpret!
#18 - 15-08-2005, 22:32 uur

meg

TommyGirl, in welke tijd van het jaar ben jij geweest. Ik ben bang dat het in september al koud is daar. Of valt dat wel mee?
#19 - 16-08-2005, 09:37 uur

TommyGirl

Wij zijn ook in september geweest. Het was helemaal niet koud! Heerlijk weer, in Crater lake ligt er nog wel wat sneeuw maar het is niet koud. Dat is een leuke gewaarwording. Het was aan de kust 1 dag iets minder lekker, maar een korte broek met trui was goed te doen.

#20 - 16-08-2005, 17:38 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15