Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Verblijfplaats gezocht: tussen Mariposa en Death valley

Discussie gestart

Stijn1980

Iemand enige suggestie om te overnachten
Liefst RV park...
thx!
#1 - 30-11-2009, 02:44 uur

Marianne

Hallo Stijn,

Handig om er bij te vermelden dat jullie onderlangs rijden, plaatsen als Lee Vining of June Lake komen dus niet in aanmerking.
Wat bedoel je met liefst een RV park? Wil je een camping met alles er op en eraan of mag een simpele campground ook?
Ik heb geen idee hoe ver je kunt komen, maar aangezien je buiten het hoogseizoen reist zou je gewoon kunnen kijken hoe ver je komt. Als je een gids hebt met campings kun je onderweg bekijken waar je gaat overnachten. Lake Isabella is misschien aardig, maar misschien wil je nog wat verder rijden.
Je schrijft dat je vanuit Mariposa komt, is dat alleen voor de laatste nacht Yosmeite, of wil je vandaaruit ook Yosemite bezoeken? Hou er rekening mee dat je wel 1,5 uur onderweg bent naar Yosemite Valley vanuit Mariposa, ik zou zeker een camping in de vallei gaan boeken. Kijk op de NPS-site voor het reserveren van een campground (dit moet 5 maanden van te voren).

Marianne
#2 - 30-11-2009, 09:56 uur

USofA

Mammoth Lakes
Big Pine
Lone Pine

Noem maar op ;)
#3 - 30-11-2009, 10:39 uur

Marianne

@USofA: Hij gaat onderlangs, dus Mammoth Lakes etc liggen dan niet op de route.

@Stijn: je zou ook kunnen overwegen om bovenlang te rijden, is wel langer maar ook mooier, en in dagen zal het niet uitmaken.
Wanneer ga je precies weg, is dat al bekend?

Marianne
#4 - 30-11-2009, 12:59 uur

JoeSee

Als je toch onderlangs gaat zou ik een dagje Sequoia proberen in te plannen. Je zou dan in Tree Rivers kunnen overnachten. In het dorpje zelf zit een mooie camping, maar iets ervoor met uitzicht over het water en prachtige rotspartijen ligt een klein State Park. Alle voorzieningen, ook voor RV, maar in het weekend natuurlijk wel volledig bezet.
Ik weet niet of je het in 1 dag vanuit Sequoia redt naar bijv. Lone Pine. Ook daar zit een prima camping. Vandaar zou je dan in 1 dag door Death Valley naar Las Vegas kunnen. Hou je er rekening mee dat dit in zomer door sommige/alle (?) verhuurbedrijven niet is toegestaan met een RV.

Ik ben eens in 1 dag van Las Vegas naar Sequoia gereden. Dat was wel pittig, zo'n 7 uur rijden, maar wel prachtig, omdat je bij het plaatsje Mojave echt de woestijndiepte uitrijdt en in een heel andere omgeving terecht komt.
Grote afstanden rijden is trouwens helemaal niet zo ingewikkeld...gewoon gasgeven  ;D
#5 - 30-11-2009, 15:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15