Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

West Maroon Trail

Discussie gestart

Porphyria

Het zal niet voor dit jaar zijn, wegens grote verbouwingen aan ons pas gekochte huis. Ook spannend, daar niet van. Maar stiekem dromen we wel van een nieuwe USA-trip in de niet te verre toekomst. Colorado staat daarbij heel hoog op mijn verlanglijstje.

Nu kwam ik de West Maroon Trail tegen, een hike van 12 mijl van Maroon Bells bij Aspen naar Crested Butte of omgekeerd door wat werkelijk een prachtig gebied lijkt. Heeft iemand hier ervaring mee? De moeilijkheid is namelijk om na de wandeling van Crested Butte terug naar Aspen (en de huurauto) te geraken. De wandeling is misschien maar 12 mijl, de rit over de weg tussen beide plaatsen meer dan 100 mijl...

Tips voor andere leuke wandelingen in Colorado zijn overigens welkom. Ice lakes Trail bij Silverton en de hike naar Cathedral Lake bij Aspen staan ook al op het lijstje. :-)
#1 - 25-03-2014, 17:28 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15