Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

wie helpt mee?

Discussie gestart

Old Faithful

Hoi Harm,

Je schrijft zonder Los Angeles, terwijl je dat in eerste instantie niet noemde. Of bedoel je dat je naast Zion en Las Vegas ook San Francisco weg wilt laten?

Het idee van een camper lijkt me heel leuk, hoewel ik er zelf geen ervaring mee heb. Het zou wel de mogelijkheden voor de route iets kunnen beperken. Je zou dan of een rondje moeten maken of beginnen en eindigen in een plaats waar de verhuurder van de camper een vestiging heeft. Dat laatste lijkt me met een auto een stuk gemakkelijker, nog afgezien van de drop off kosten. Maar goed, die keuze is natuurlijk aan jullie.

Voor de route zou je kunnen denken aan San Francisco - Oregon - Washington - Seatlle - Vancouver - Jasper - Banff - Glacier - Yellowstone - Grand Teton - South Dakota - Denver.
Als San Francisco geen must is, zou je in Seattle kunnen beginnen. Als de route te lang wordt, zou je in Rapid City kunnen eindigen.
Uiteraard is de route ook andersom mogelijk.

Het is voor mij al weer meer dan dertig jaar geleden dat ik er voor het laatst was, maar de Icefields Parkway behoort tot het mooiste dat ik ooit gezien heb. Je gaat ongetwijfeld een prachtige reis maken.
#16 - 23-08-2012, 13:56 uur
Groet,

Old Faithful

hdeweert

 :'(.  LA moet natuurlijk SF zijn. LA is voor ons net als Miami meer een ankomst of vertrek stad die we onmiddelijk verlaten als we geland zijn.
#17 - 23-08-2012, 16:17 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15