Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Yosemite packed

Discussie gestart

PaulKamphut

Hallo,

zoals ik schreef in m'n vorige berichtje gaan we juni-juli dit jaar naar de states. Ik heb een reisschema gemaakt en dat ben ik nou aan het invullen, ik heb hotels geboekt in San Francisco en nu ben ik op zoek naar een betaalbare verblijfsplaats in/bij Yosemite. De planning komt echter helaas een beetje slecht uit, want we gaan het weekend van 4 juli en dan is het park dus packed! Ik heb wel wat andere opties (thnx Marianne) maar nou vroeg ik me af waar kun je het beste gaan zitten? Ik heb een aantal zeer betaalbare locaties gevonden in Lee Vining, maar is dat niet erg ver van alle main acctracties van het park?

Paul
#1 - 13-01-2008, 16:53 uur

MiamiHeat

Yosemite Bug Hostel in Mariposa wellicht http://www.yosemitebug.com/  Wij hadden daar een private room
#2 - 13-01-2008, 16:57 uur

babarage

joh!  tis helemaal niet vol.  je kan slapen in curry village!  is simpel onderkomen maar zou ik gewoon doen voor die dagen, lekker in het park want als je yosemite moet verlaten voor het slapen rij je je de blubber en de sfeer op curry is gewoon ook heel leuk!

Arrival:     7/2/2008 - Wednesday
Departure:    07/05/2008 - Saturday
Adults:    2

CV Non heated tent cabin
Room Type: Yosemite - Curry Canvas Tent
1st Night:
$85.00    Average:
$85.00    Total:
$255.00    
   

Curry Canvas Tent    CV Non heated tent B&B
Join us for a classic B&B at Curry Village: one night lodging and breakfast the next day at the Curry Pavillion located at Curry Village.
Room Type: Yosemite - Curry Canvas Tent
1st Night:
$104.00    Average:
$104.00    Total:
$312.00    
   

#3 - 13-01-2008, 17:11 uur

PaulKamphut

Hi babarage,

dat had ik ook gezien, maar ik had op een aantal sites gelezen dat curry een afrader was... Maar dat valt dus wel mee?

Paul
#4 - 13-01-2008, 17:17 uur

babarage

curry vind ik geen afrader nee.  maar het is maar net wat je verwacht.  het is een kamp veel huisjes die inderdaad redelijk dicht op elkaar staan.  als je een snurkende buurman hebt tja dan ga je die horen want je ligt nou een maal in een tentje.  dat tentje dan.  je hebt een houten vloer en wanden die van zeil zijn.  in mijn huisje stonden 2 één persoonsbedden zijn simpele ijzeren bedden maar ik vond ze uitstekend liggen.  je moet net als op een camping naar een centraal badhuis voor douchen en de wc wat in mei (toen ik er was) niet zo heel grappig is omdat het zo koud is 's nachts maar daar heb je in juli geen last van :).  kortom het is niet luxueus het is gewoon kamperen maar met fatsoenlijke bedden.  ik zou het echt gewoon doen!
#5 - 13-01-2008, 17:22 uur

Marianne

Ja, gaan voor die tent! Curry Village is gezellig druk, kan lawaaierig zijn, maar je zit er ideaal, midden in het park,en je hebt in CV alle voorzieningen (winkels, zwembad, fietsverhuur restaurant, snack corners). Ik zou niet in zo'n drukke periode buiten het park gaan zitten want dan sta je 's ochtends in de file als je het park binenn rijdt, en je moet de auto kwijt zien te raken dus lekker in CV gaan zitten.
Geniet van de rust in de vroege ochtend en woon 's avonds een rangerpraatje bij.

En misschien komt er nog wel iets anders vrij; hou de site tegen die tijd in de gaten of vraag als je je daar registreert of er misschien een cabin vrij is.

Marianne
#6 - 13-01-2008, 17:58 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15