Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

"Dixi" reis in het voorjaar

Discussie gestart

Snen

Hallo
Wij zijn aan het oriŽnteren voor reis in het diepe zuiden voor 2 weken. Weet iemand of maart/april een goede periode is om hier heen te gaan en wie heeft er tips, in deze regio, naast hetgeen wat al "beroemd" is. We houden natuurlijk ook van shoppen, outlets en leuke stadjes.
de regio ( nog exact te bepalen) zou kunnen zijn:

Great Smokey Mountains National Park
Nashville
Memphis
Natchez
New orleans

bedankt vast  :afro:
#1 - 09-11-2013, 23:14 uur

Jez

Dat is een prima periode; wij zijn dit jaar in maart ook 2 weken in die regio geweest. Alleen als je de bergen in gaat (Great Smoky Mountains), heb je kans op sneeuw. Aan de kust is het echter heerlijk, 28 graden in Daytona Beach was niet vervelend  ;)

New Orleans spreekt denk ik voor zich. Daar inde buurt een swamp tour maken is leuk. Richting Natchez kun je naar de enige Tabasco fabriek ter wereld, op Avery Island. Leuke tour en heerlijke gerechten om te proeven (ja, Tabasco-ijs is lekker!). Natchez is charmant, de Natchez Trace Parkway naar Memphis mooi, maar na een tijdje vonden wij het oer-saai. Behalve talloze historische markers is er niet zoveel te beleven onderweg. Ik zou dan ook vor een andere route kiezen naar Memphis, of in elk geval niet de hele Trace rijden. Memphis en nashville spreekt denk ik ook voor zich. Als je op vrijdag of zaterdag in Nashville bent, koop dan kaartjes voor de Grand Ole Opry. Vonden wij erg bijzonder en vooral enorm leuk om mee te maken.

Kijk anders ook eens op mijn website voor het reisverslag van onze reis.

#2 - 10-11-2013, 09:30 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Hans B


Tet14

Ja hoor. mooie tijd va het jaar alhoewel ik liever in april zou gaan dan in maart. Naar Memphis kan je ook 61 nemen ipv Natcheaz Trace en dan via de oude hw 1 naar Memphis via Clarksdale "Home of the Blues" En vergeet Vicksburg niet.
#4 - 10-11-2013, 17:29 uur

Snen

bedankt voor de reacties tot zover. Wat het weer betreft en regio, Florida zal er niet bij zitten denk ik. daar ben ik al erg vaak geweest en ik wil uiteindelijk niet te lang/ver rijden. Vandaar mijn vraag of het weer daar dan al wat ok is ( maart/april) Weet iemand nog leuke hotels of B&B ?
doeiii
#5 - 10-11-2013, 19:07 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15