Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Deep South juni - drukte/temperatuur/tips

Discussie gestart

Winny

Wij zijn druk aan het plannen voor onze reis naar Deep South USA in juni 2005. Atlanta - Montgomery - New Orleans - Natchez - Vicksburg - Memphis - Nashville - Great Smokey Mountains - Charleston - Savannah - Atlanta.

Weet iemand of het makkelijk is om je accommodatie pas ter plaatse te reserveren? Of zijn er in juni al te veel toeristen?
Hoe zit het met het weer? Erg warm? Veel insekten? Of valt dat wel mee?
En vallen de afstanden mee of tegen? Is zo'n 400 km per dag goed te doen?

Verder zijn alle tips (over wegen, hotels, restaurants, attracties) welkom.

Alvast bedankt.

#1 - 28-12-2004, 13:16 uur

Ebelix

Hallo Winny,

Ik zou proberen om begin juni te gaan. Hoe dichter je bij eind juni komt des te meer Amerikanen nemen vrij ivm Independance day (4 juli). Ook is de temp begin juni aangenamer als eind juni.

Accomodatie moet geen probleem zijn (behalve in de week voor en de week na 4 juli). Je kan ook van te voren overnachtingen vast leggen via internet. Vaak kan je deze reserveringen tot 6 uur op de dag van aankomst nog kosteloos reserveren.

Vermijd de toeristische plekken in het weekend. In het weekend bezoeken de Amerikanen zelf deze plekken.

400 km per dag vind ik persoonlijk erg veel maar voor de meeste rondreizers is dit een normale hoeveelheid.

Met de overige vragen kan ik je niet helpen.

Veel plezier met het voorbereiden van je reis.
#2 - 28-12-2004, 14:39 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

heivalido

Een tips voor hotels is dat je bij een Mc Donalds of een Denny's restaurant een couponboekje moet halen, deze boekjes staan nokkievol met aanbiedingen van bijna alle Hotels in de staat. dit kan je vaak een tiental dollars per nacht voordeliger zijn. Wat de kwaliteit van de hotels betreft, deze is bijna overal wel gelijk als je de goedkopere hotels neemt. Days Inn, Comfort Inn of Travel Lodge zijn allemaal normale hotels voor een goede prijs. Geen top kwaliteit met allerlei luxe zoals een Sheridans of zo, maar goed genoeg voor een overnachting tijdens een rondreis.
#3 - 02-01-2005, 20:40 uur

Mississippi

Nieuw!
Voor het "rondje" Atlanta-New Orleans-Memphis-Nashville-GSM-Charleston-Atlanta heb je zeker 2 weken nodig (ca. 4000 km!). Temperatuur in juni: Steamy Hot 8). Insekten: yep :o. Valt allemaal mee met airco  :D

Buiten de weekeinden en/of hotspots geen probleem voor accomodatie. Uitzonderingen: In de buurt van Great Smoky Mountains(http://www.nps.gov/grsm/) altijd druk. Ook New Orleans (French Quarter) en Nashville (Opryland) tevoren checken of er plaats is. Zoek van tevoren interessante hotels op internet en neem telefoon-nummers mee. Grote hotelketens zoals Holiday Inn, Best Western en Hampton Inn hebben ook hotelgidsen beschikbaar. Stop ook even bij een visitors center als je een staat binnenrijdt. Daar is hotelinformatie en zijn discount coupons beschikbaar.

Attracties: Te veel om op te noemen. Met name in de grotere steden zoals Atlanta, New Orleans, Memphis en Nashville is er veel te doen.
Tips: Swamp tour (alligators) in New Orleans, Mud Island in Memphis, Grand Ole Opry Hotel in Nashville, Roaring Fork Motor Natural Trail in Gatlinburg heel vroeg in de ochtend (Great Smoky Mountains).
#4 - 30-01-2005, 19:30 uur
« Laatst bewerkt op: 02-02-2005, 12:02 uur door Mr Mississippi »

Jez

Momenteel reist Yorin Travel hier rond (op tv dan). Kijk eens op zondagavond voor wat tips!
#5 - 31-01-2005, 21:18 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15