Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Everglades

Discussie gestart

gerrit

Hallo allen,

Ik ben nieuw hier en heb een vraag voor de evergladeskenners:

Wij willen begin augustus 1 dag vertoeven in de Everglades. We slapen in de buurt van Florida City en willen daar 's avonds ook weer terug komen. Het lijkt mij het makkelijkst om via de Ingraham hwy / Main Park rd het park betreden. Nu heb ik een tweetal vragen:
1. Hebben ze op deze weg ook een airboat verhuur?
2. Kan ik hier ook het park betreden op de fiets (als er een fietsverhuur is)?

Alvast bedankt.
#1 - 08-07-2011, 08:01 uur

Tet14

Welkom op het forum.
Hier kan je iets lezen over het huren van fietsen: http://www.nps.gov/search/index.htm?query=bicycle+rental&sitelimit=nps.gov%2Fever&query_tmp=bicycle+rental&buttonName=go&alphaCode=ever
Ik weet niet of dat een goed idee is met de hitte en luchtvochtigheid.
Ook: www.nps.gov/ever
#2 - 08-07-2011, 09:59 uur

hdeweert

Hallo
welkom op het forum

Als je de Everglades via de hoofdingang binnen  gaat zijn er geen fietsen te huur en zijn er geen mogelijkheden voor een airboat Trip.
Als je via de Tamiami trail richting Naples rijd zijn onderweg diverse mogelijkheden om een airboat Trip te maken. Zelf met een airboat  door de Everglades is niet mogelijk. Onderweg kun je bij Shark Valley een een fiets huren of per tram een route door de Evergleeds doen.
http://www.usa4every1.nl/usa1/index.php?option=com_content&view=article&id=82:florida-shark-valley&catid=35:florida&Itemid=56
Harm
#3 - 08-07-2011, 12:50 uur

Frasi

Op de Tamiami trail kan je inderdaad verschillende Airboot tochten vinden. Verhuren doen ze niet: je kan alleen een 'rondvaart' onder begeleiding maken.
Fietsen kan bij Shark valley; kom wel op tijd want de verhuur (en tram) stoppen om 15h (als ik het me goed herinner; vroeg in ieder geval. Ik was te laat.....).
#4 - 20-07-2011, 23:15 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15