Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

florida in juli

Discussie gestart

rob.driessen

volgend jaar willen we met ons gezin (pa, ma, zoon (8) en dochter(10)) een rondreis door florida maken, het liefst in de maand juli.
De afgelopen maanden was het echter erg slecht weer in Florida, en zitten we met de volgende vragen :
Hoe groot is nou de kans dat in de maand juli een hurricane over Florida trekt ?
Is het trouwens noodzakelijk om de hotels al van te voren te boeken ? Mocht het namelijk slecht weer worden, kun je altijd nog voor de storm wegrijden (bijvoorbeeld naar New Orleans).
Welke dingen moet je met kinderen van deze leeftijd persť wel doen, en wat is minder interessant (driedaagse cruise naar de Bahama's bijvoorbeeld ?)
#1 - 07-09-2004, 19:15 uur

heivalido

July is over het algemeen niet de maand van de hurricanes, het is eerder de maand van de enorme hitte (tot soms 40 graden). Het is dus aan te raden veel water te drinken en een petje te dragen. Bereid je goed voor op heel hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Dit hoeft overigens geen extreen negatieve invloed op je vakantie te hebben zolang je goed voorbereid bent. Hotels boeken is niet altijd van te voren noodzakelijk mijn vrouw en ik hadden tijdens onze vakantie in September 2002 geen een hotel voor geboekt. Het verschil is wel dat jullie en in het hoog seizoen gaan en ook nog eens met zijn 4en zijn, Rond bv Orlando kan dat het vinden van een hotel tegen een gunstige prijs wel benadelen. Maar echt noodzakelijk is vooraf boeken niet, het aanbod van hotels is enorm, je moet alleen niet te kieskeurig zijn.
#2 - 07-09-2004, 21:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15