Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

florida september, wel of geen hotels boeken??

Discussie gestart

marloes

Begin september willen we graag een rondreis maken door Florida, maar weten niet zeker of we de hotels al van te voren moeten boeken of dat we ter plekke hotels kunnen zoeken. Heeft iemand een idee hoe het met de beschikbaarheid van hotels is in september en ook hoeveel een gemiddelde (standaard) kamer kost? Mocht iemand verder nog tips hebben...ik hoor ze graag!
#1 - 21-07-2004, 19:52 uur

Norbert

Als je begin september naar Florida gaat, dan zou ik geen hotels boeken. Ik zou alleen het eerste hotel en de vlucht boeken. Begin september is in Florida de grootste drukte ook al wel voorbij, dus ik verwacht dat je makkelijk een hotelkamer kunt vinden op de bonnefooi.

Ik ben nu vier keer naar Amerika geweest, altijd in de periode eind augustus - begin september. We hebben nooit problemen gehad met het vinden van een hotelkamer.

Wat de prijzen zijn van een hotelkamer waag ik niet te zeggen. Ik zou eens kijken op internet, wat de diverse hotels vragen voor een kamer.
#2 - 23-07-2004, 19:29 uur

Bakvet

De grootste drukte in Florida begint pas half december en dat duurt zo'n beetje voort tot april. In de zomervakantie trekken studenten massaal naar Florida maar in september zijn ze terug naar school.  

Boek een hotel voor de eerste nacht(en) en neem factor 40 zonnebrandolie mee!  ;D
#3 - 23-07-2004, 22:50 uur

heivalido

mijn vrouw en ik hebben in 2000 ook een rondreis gemaakt door Florida dit was eind September/begin Oktober. Wij hebben geen enkel hotel/motel gereserveerd, er is namelijk een overvloed aan aanbod in Florida. Als je slim bent zoek je in bijvoorbeeld Denny`s restaurant , I-Hop, of mc Donalds restaurants naar coupon boekjes, hier zitten vaak kortingsbonnen in voor regionale hotels en motels. Dit kan aanzienelijk schelen in de kosten.
Wij hebben goede ervaring met Travellodge, niet duur en redelijk comfort.

Veel succes.
#4 - 05-08-2004, 13:18 uur

Deion

Vorig jaar ben ik in Florida geweest, alleen geen rondreis echt. Een week Orlando en een week Miami. Hotels hadden we wel geboekt.
In Orlando sliepen we in Masters Inn, een leuk hotel dat maar 10 meter van een Ponderosa en Sizzler verwijderd was. Das ook zeker niet vervelend  ;D
In Miami sliepen we in The Dorchester in Miami Beach. Wel een leuk hotel maar Miami op zich viel een beetje tegen.
#5 - 02-09-2004, 14:31 uur

heivalido

Dat hadden wij nou ook, niets bijzonders dat Miami, Orlando is 10 keer leuker, jammer alleen dat het uitgaanscentrum van Orlando de laatste keer dat wij er waren, een beetje verlaten was, veel zaken waren failliet.
#6 - 02-09-2004, 19:25 uur

Deion

Nee Miami is gewoon een grote stad zelfde als Rotterdam. Wel leuk omdat je in de USA zit uiteraard maar echt boeiend vond ik het niet. Zelfs Ocean Drive ziet er niet uit. Op TV en film lijkt het allemaal zo mooi en flitsend maar die kleuren van de art deco huizen zijn lang niet zo fel. Verder stikt het er van de zwervers en heb je gewoon weinig te doen.
We hebben een City Tour gedaan en naar The Everglades geweest, verder op het strand gelegen en ivm met het slechte weer veel in de bios doorgebracht.
#7 - 02-09-2004, 20:28 uur

heivalido

wat vond je van de Everglades?, ben je met een hoover mee gegaan????
#8 - 03-09-2004, 21:38 uur

Deion

Everglades was wel leuk, ook met zo'n airboat geweest. We zagen maar 3 gators, maar erna was een show met een vent die domme dingen deed met ze  ;D
#9 - 04-09-2004, 01:46 uur

heivalido

die show hebben wij ook gezien hahahahha, echt gestoord  ;D maar het was wel leuk. Ben je ook op de Keys geweest??
#10 - 05-09-2004, 02:22 uur

Deion

Nee, we zijn niet op de Keys geweest omdat ik dan liever gelijk helemaal naar Key West ga en dan kun je beter een overnachting erbij nemen. Zoveel tijd hadden we niet. Eerste paar dagen in Miami hebben we niet veel gedaan omdat we veel regen hadden, en wat voor regen !  :o
#11 - 05-09-2004, 10:57 uur

heivalido

Jammer, wij vonden het wel leuk op Key West, we hebben wel inderdaad een hoteletje genomen want na ons bezoek aan de everglades zijn we in 1 ruk door gereden en kwamen we pas rond middernacht in K W aan. De dag erop hebben we een rondvaart op een glasbodemboot gedaan en wat door de winkelstraatjes geslentert, ook hebben we het museum van Ripley`s believe it or not bezocht.
#12 - 05-09-2004, 16:02 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15