Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Key West

Discussie gestart

hdeweert


-  Fort Jefferson - Dry Tortugas. Ga met de boot naar dit fort die gebouwd is tijdens de Civil War. Prachtige combinatie van een oud fort en mooi wit strand en azuur blauwe zee.

- en nog veel, heel veel meer!Ik ben zeer geďnteresseerd in de Dry Tortugas.
Kun je me wat meer vertellen over jouw ervaring daar???
Harm
#16 - 30-04-2006, 10:12 uur
« Laatst bewerkt op: 30-04-2006, 10:54 uur door hdeweert »

esther-disney

hallo allemaal,
weten jullie ook wat meer te vertellen over key largo? en hebben jullie daar ook foto's van, want waarschijnlijk doen we dat dan in combinatie met Theater of the Sea.

ben benieuwd of dat ook zo subtropisch eruit ziet.
wij gaan namenlijk in januari, dus aan het strand liggen is er niet bij.

maar ik neem ook genoeg met een lekker strandwandeling hoor! wink

Esther
#17 - 24-01-2007, 12:38 uur

Yessica

Ik ben afgelopen donderdag en vrijdag in Key West geweest. Het was de tweede keer dat ik er was, maar de eerste keer met een overnachting.
Ik kan iedereen het Island City House Hotel aanraden. Een prachtig hotel in oude stijl. Zeker kattenliefhebbers komen hier goed aan hun trekken want het hotel heeft een stuk of 7 house cats.

Alleen jammer dat Duval Street 's avonds verandert in Lloret de Mar.  Al dat gezuip en gelal hoeft voor mij niet zo, maar verder is en blijft het een heerlijke bestemming, een beetje een vakantie in een vakantie!
#18 - 20-05-2007, 20:43 uurhollandranch

Toen ik de laatste keer in Key west was werd en net zo'n gigantisch cruise-ship geleegd  embarressed  Tsunami van mensen, wegwezen, voor de rest, de rit er naar toe, heel mooi en klopt, alleen overdag.
#19 - 21-05-2007, 03:20 uur

USofA

De Keys staan ook nog op m'n verlanglijstje :)
#20 - 18-07-2007, 16:01 uur

MiamiHeat

Stop onderweg naar Key West op Isalmorada bij de Lorelei................heeeeeeerlijk eten op een prachtige locatie.......

http://www.loreleifloridakeys.com/
#21 - 23-07-2007, 19:19 uur

Natasja L.

Inderdaad, de Lorelei is een leuke stop om te lunchen of wat te drinken. Zie hieronder onze foto's van The Lorelei.Nog een aanrader; Morada Bay Beach Café

Lunch bij Morada Beach Café. Het strand is er een waar paradijsje met palmbomen en het mooie is dat je tafeltje gewoon op het strand straat. Dus met je voeten in het zand, genieten van het eten en de omgeving.

Adres: 81600 Overseas Highway
(Mile Marker 81.6, Bayside)


#22 - 23-08-2007, 09:27 uur

Freddytex

zoals je ziet smaken verschillen.Ik ben er geweest met overnachting en vond het goed voor een maal.Het is inderdaad niet te vergelijken met de rest van Amerika.Florida is op zichzelf al anders maar Key West is meer zoals de rest van de caraiben of cuba maar met dit verschil dat Fidel hier niets te vertellen heeft en dat het iets goedkoper is dan eilanden zoals Aruba,Martinique en dgl.
Geef mij maar de midwest en het westen of New England.
#23 - 23-08-2007, 22:06 uur

Jennie

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Ik ben 5 dagen op Key West geweest en had er na 3 dagen wel gezien. Het is er leuk,gezellig maar ook heel erg duur. In de winkeltjes zijn vele artikelen niet geprijsd, vraag je  ( als toerist ) wat de prijs is, schrik je je dood. Dat vond ik jammer. Wij hebben wel een snorkeltoch gemaakt, die was wel leuk. Al viel het soort vissen wat je kon zien erg tegen. Mijn motto is, wel doen, niet te lang.
#24 - 26-10-2007, 08:55 uur
Na 16 keer USA, 2016 Canada en Orlando

Renske


-  Fort Jefferson - Dry Tortugas. Ga met de boot naar dit fort die gebouwd is tijdens de Civil War. Prachtige combinatie van een oud fort en mooi wit strand en azuur blauwe zee.

- en nog veel, heel veel meer!Ik ben zeer geďnteresseerd in de Dry Tortugas.
Kun je me wat meer vertellen over jouw ervaring daar???
Harm

Mijn mening dan maar!!!
Ik ben vorig jaar op de dry tortuga's geweest, echt heel mooi snorkelgebied. En ook de rondleiding op het fort moet je zeker doen (je houdt echt wel genoeg tijd over voor het snorkelen). Wij kwamen er aan met onweer maar dat was snel verdwenen, prachtige vissen gezien heerlijk.


Heeft iemand overigens nog tips over fietsen huren op Key West? waar kun je een beetje fantsoenlijke fietsen huren???
#25 - 26-10-2007, 10:49 uur

hdeweert

Hallo Renske
Dank voor je info over Dry Tortugas. 99% van de Nederlandse toeristen weet niet eens dat het bestaat,  praat er wel over maar is er nog nooit geweest. Ik had gehoopt om meer info te krijgen als toevoeging aan een stukje wat ik er over geschreven heb.


http://www.verenigdestatenvanamerika.com/np/florida/Dry%20Tortugas%20Nationaal%20Park.html

Zoals je weet zijn er op Key West div. bedrijven die fietsen verhuren. De fietsen die ik in het verleden in Amerika gehuurd heb waren meestal eenvoudig zonder versnelling ed. Dus een leuke Hollandse tourfiets zul je daar niet vinden.
Harm
#26 - 26-10-2007, 14:58 uur

Renske

Je hebt wel al heel veel informatie erop staan, ik heb het niet helemaal gelezen maar ik kan je wel het volgende vertellen (info opgepikt van de gids).

Het fort is gebouwd als beschermingsfort, wat men tegenwoordig maar een domme beslissing vind, daarom is het waarschijnlijk ook nooit afgemaakt omdat je niets kunt verdedigen want schepen varen/voeren toch wel heel ver langs het fort om bij Florida aan te komen. Het gebied is een tijd gebruikt om militairen die niet hard genoeg werkten een soort van "strafkamp" te geven. Ik weet ook dat er veel ziektes zijn geweest en ik geloof ook dat er zieke militairen naartoe zijn gebracht.

Het fort is zo gebouwd dat het koel is op de juiste plekken en warm op de andere juiste plekken.

Ik vond het trouwens een fantastisch tochtje, lekker op de boot (wel vreselijk verband want je gaat toch lekker op het koele dek staan). Terug op de boot was voor de meeste mensen wat minder.....er hingen er veel boven de pot.


#27 - 26-10-2007, 16:47 uur

sandrochka

Ik heb overnacht op Marathon. En vandaaruit een dag naar Key West gegaan.
Vond het wel leuk om te bekijken.Het is allemaal goed te lopen en de zonsondergang moet je natuurlijk meemaken daar.
Verder mooie huizen en aparte winkeltjes. Ik vind the Keys toch wel een must als je in Florida bent.

Persoonlijk vond ik de glasbodem boot een tegenvaller. Weinig mooie vissen gezien.

Sandra
#28 - 20-01-2008, 11:48 uur
2014: Noordoost USA: http://northeastusa2014.blogspot.nl/

2012: Midwest USA 2010: Canada en north-west USA 2008: West USA

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15