Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Orlando/Miami

Discussie gestart

dol op reizen

Met kerst zitten wij in orlando en met oud en nieuw in Miami. Voor deze bijzondere dagen zoek ik een leuke plek om te verblijven. Niet te duur natuurlijk maar wel mooi en in miami hip. In orlando wil ik graag het Harry potter park bezoeken en lekker dichtbij een mall zitten waar allemaal leuke winkels en restaurants zitten. Is een verwarmd zwembad nodig in december? We zijn 24.25.26.27 in Orlando en 28.29.30.31 in  Miami en daarna gaan we op cruise.
#1 - 13-04-2011, 08:06 uur

Tet14

Kan je niet helpen maar een verwarmd zwembad is nodig tenzij je een die hard bent.
#2 - 13-04-2011, 09:21 uur

dol op reizen

Wij willen naar het Harry Potter park onderdeel van Universal studios dus we hebben uiteindelijk een hotel gekozen die daar vlakbij zit en een verwarmd zwembad heeft, en niet te duur is. We slapen met 4 personen op 1 kamer.
Best Western Orlando Gateway.

http://www.booking.com/hotel/us/clarion-universal.html?aid=317862&label=postbooking_confemail#pagination_target

Ik vraag me af of het goedkoper is om tickets te boeken online

http://www.universalorlando.com/Tickets/tickets_2.aspx

Of kan je het beter daar terplekke bij het hotel of via een ticketburo kopen. We willen een 2 daags ticket, kost online $ 114,99

Nu nog een hotel zoeken voor Miami. We hebben al gehoord dat SouthBbeach the place to be is. Maar is het verstandig om daar ook een hotel te nemen? Het lijkt ons leuk om een hotel aan het strand te hebben, waar je met 4 personen op een kamer kunt en waar we dichtbij eettententjes zitten en waar we met oud en nieuw een leuke avond kunnen hebben. Natuurlijk zijn er genoeg hotels te vinden maar wij willen niet de hoofdprijs betalen dus ik hoop op tips. Oh ja en we moeten de auto kunnen parkeren.

#3 - 16-04-2011, 13:57 uur

Hans B

We willen een 2 daags ticket, kost online $ 114,99
Gelukkig valt bij thuiskomst de europrijs altijd weer mee als je de dollarprijs betaald hebt. ;)
#4 - 16-04-2011, 19:42 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

Niek

Hoi, wij hebben vorig jaar een nachtje geslapen in The Suites on South Beach (http://www.suitesonsouthbeach.com). Prima locatie, klein complexje met een parkeergarage aan de overkant en niet al te duur.
Wij waren er op 4 juli en het vuurwerk op het strand was super leuk. Ook is het op loopafstand  van het Holocaust Memorial (indrukwekkend monument).

En in Orlando zou ik zeker een verwarmd zwembad aanraden in december maar dat is persoonlijk natuurlijk. Er zijn in de omgeving van Universal heel veel hotels op de Internatioanal Drive te vinden maar die zullen waarschijnlijk wat duurder zijn dat de hotels net ietsverder weg. Met de auto is het overigens allemaal zeer goed aan te rijden en Universal heeft twee mega parkeergarages. Houd ook de site van Universal in de gaten, soms hebben ze leuke aanbiedingen, zeker als je meer dan één keer wilt gaan. Het is haast onmogelijk om zowel Universal Studio's als Island of Adventures (waar een Harry Potter deel is) in december (drukste periode) in één dag te doen.

Veel plezier met de planning !!!!

Groetjes
Monique
#5 - 05-05-2011, 16:26 uur

Padme1

Ik zou absoluut de tickets online bestellen. Dit is echt goedkoper. Soms kan je voor een zeer klein bedrag extra er een 3 daagse kaart van maken of Wet & wild toe voegen die voor het bedrag van een gereduceerde dagkaart toegang geeft gedurende je gehele verblijf. Behalve de Universal site zijn er ook nog andere betrouwbare sites die de tickets aanbieden en vaak goedkoper. Dus googelen maar. Eventueel kunt u nog proberen om met de ANWB kaart korting te krijgen. Deze geld als AAA pas (code 329). Vaak geld de korting niet bij de kassa, maar wel bij de AAA vestiging. Op hun site kunt u de eventuele korting checken. Best Western geeft trouwens ook een AAA korting. Een vriendin van mij is trouwens in de mei vakantie in een Best Western in Orlando geweest. Vlak voor vetrek was de prijs flink gezakt en was deze ook nog inclusief ontbijt geworden inplaats van exclusief. Veel hotelreserveringssite geven een prijsgarantie of de mogelijkheid om te anuleren en opnieuw te boeken. Misschien de moeite om het even in de gaten te houden.

Wij gaan van de zomer drie weken naar Orlando en hebben wel al een meerdaagse ticket voor Disney gekocht. Waarschijnlijk gaan we de laatste week ook nog naar Universal, maar dan kopen we de tickets daar online. Voor ons is het meest aantrekkelijk 3 dagen + Wet & Wild voor ± Eur 103,- inclusief tax en verzending. Uw prijs is waarschijnlijk nog zonder tax. Let wel op dat er minimaal een bepaald aantal dagen tussen moet zitten. Soms kun je de tickets meteen afdrukken en bij andere moeten deze worden opgehaald bij een machine bij de ingang. Geen rijen en super simpel (volgens youtube althans). Volgens dezelfde youtube kun je indien je al kaartjes hebt de rijen bij de ingang omzeilen om de zijingang te nemen naast de Blue man group. Andere aanrader is de meal deal voor $20,-. Dit is inclusief drinken. Deze gaan we zeker nemen. Voor alleen drinken kun je een beker kopen, die je onbeperkt kunt vullen.
In uw geval als u zeker weet dat u naar Universal gaat en u heeft een goede aanbieding bij een goede wisselkoers zou ik misschien niet al te lang wachten met het kopen van tickets.  Disney heeft vorige week onverwacht te prijs van de tickets verhoogd en ik was blij dat ik ze al gekocht had.

http://www.undercovertourist.com/orlando/attractions/tickets.html?pid=savings

 
#6 - 23-06-2011, 23:06 uur

martinm

Wij zaten afgelopen maart in het Loews Resort, onderdeel van Universal. Groot voordeel , je kamer keycard is een fastpass in het park (muv Harry Potter en Rock-it). Maar alle hotel gasten konden 1 uur eerder in Island adventure (Harry Potter) dus kan je die 's ochtends vroeg doen en heb je de rest van de dag voor de andere attracties (waar je een fastpass voor hebt)
Drinken inderdaad een beker, deze is niet gratis navulbaar maar volgens mij voor 1,5 dollar. Wij vonden de meal deal niet aantrekkelijk, keuze uit restaurants is niet reuze, menu beperkt.

In 2008 waren we ook rond de kerst in Orlando maar dan zijn het super drukke dagen in de pretparken, ga vroeg heen dan heb je kans dat het nog redelijk rustig is maar rond de middag is het een mierenhoop. Wij hadden toen een 7 daagse pass voor beide parken, er werd toen verteld dat tweede kerstdag een rustige dag was, wij zijn toen om 08:00 heen gegaan en konden vele attracties voor 12:00 doen, na 12:00 werden de wachtrijen langer en langer. We hadden toen trouwens een huisje met zwembad gehuurd, en je moet dan zeker het zwembad verwarmen anders is het echt te koud, groot voordeel was toen dat de buiten temperatuur toen rond de 25 graden was........maar voor het zelfde geldt is het maar 15......
#7 - 24-06-2011, 02:59 uur
« Laatst bewerkt op: 24-06-2011, 03:04 uur door martinm »

vanpoecke

Ik heb mijn tickets ook gewoon bij universal vorig jaar on line besteld. Je kunt ze gewoon ophalen met je credit card bij de ingang. Wij waren in april geen ervaring met de kerst. Leuk vooruitzicht de cruise, met welke schip varen jullie?
#8 - 24-06-2011, 11:17 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15