Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rondreis oktober 2010

Discussie gestart

Sabine999

Hoi!

In oktober is het de bedoeling dat wij per camper een rondreis (3 weken) gaan maken in Amerika. Twee jaar geleden hebben wij dit ook gedaan aan de westkust. Dit is ons goed bevallen. Nu zijn we op zoek naar een leuke route aan een andere kant, het zuiden.

We hebben al veel in de boeken en op internet rondgekeken, maar tips en ervaringen uit de eerste hand zijn altijd van harte 
Uit ervaring gaat onze voorkeur uit naar veel natuur en minder bezoek aan de steden.

Dus alle tips en ervaringen zijn van harte   welkom
#1 - 29-08-2010, 21:35 uur

Hans B

Hallo Sabine,

Wij gaan vanaf volgende week een rondje maken (zie onderschrift onder dit bericht).
Het zuiden is groot. Indien je staten aandoet, waar wij ook reizen heb ik wel een aantal tips.

Zoek je nog een camper (zie foto).  ;)


#2 - 30-08-2010, 12:57 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

hdeweert

Het is altijd moeilijk om tips te geven als je niet weet wat de ander wil gaan zien en doen maak eens een route
 en vertel wat je zelf al wilt gaan zien en doen. er is in Florida veel te zien en doen
Hier een paar tips
http://www.usa4every1.nl/usa1/index.php?option=com_content&view=category&id=35&Itemid=56
http://www.usa4every1.nl/usa/
Harm
#3 - 30-08-2010, 19:08 uur

Jenn

Het is inderdaad moeilijk om met zo weinig informatie gerichte tips te geven. Weten jullie al een beetje welke route jullie gaan rijden? Je zou evt kunnen beginnen in Washington en dan via Blue Ridge Parkway naar Roanoke. Dan verder naar de Great Smoky Mountains en hiervandaan de Natchez Trace Parkway nemen richting Natchez. Vervolgens via Highway 61 naar New Orleans. Hier kan je een bezoekje brengen aan Barataria en Jean Lafitte Preserve en een tour maken door Honey Island Swamp. In New Orleans kan je kiezen voor een camping buiten de stad  en dan met de camper naar de stad rijden om New Orleans te verkennen. Het is niet ideaal om met een camper door NOLA te rijden, er is zeer weinig parkeer gelegenheid. Je zou de camper kunnen parkeren bij Audubon Zoo en vanaf daar met de bus en streetcar naar French Quarter en Garden District. Sommige campings hebben shuttles die je van en naar French Quarter kunnen brengen. Je kan ook kiezen voor een camping midden in de stad, maar die ligt pal onder een snelweg in een vrij on-charmant gedeelte van NOLA. Als je niet van steden houdt, kan deze camping een grote afknapper zijn.
Van New Orleans via de kust reizen langs plaatsen als Pensacola en Destin richting het Apalachicola National Forest. Hiervandaan kan je evt via Okefenokee naar de prachtige kust van Georgia. Cumberland & Jekyll Island, en als je op zoek bent naar een aparte overnachting, dan kan je in Brunswick midden in het bos in een boomhut overnachten! Ik zou ook zeker Savannah nog aandoen, en de reis tenslotte eindigen in Atlanta.

Veel succes met alle voorbereidingen en voorpret, en als je iets meer informatie geeft, dan kunnen wij je wat meer tips en feedback geven!
#4 - 31-08-2010, 01:05 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15