Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wat te doen in Miami?

Discussie gestart

Plentadir

Hallo allemaal,

Ik ga in de herstvakantie naar Miami toe voor een week met me familie. Ik vraag me alleen af wat echt de moeite waard is om te zien in Miami buiten South beach om natuurlijk. Ik zelf ben 19 jaar dus echt het nacht leven ingaan wordt het niet voor mij. Ik vind allerlei dingen leuk, van musea tot liggen op het strand. Dus.. Heeft iemand suggesties?
#1 - 25-05-2011, 20:21 uur

Niek

In Miami is veel meer te doen dat je misschien in eerste instantie denkt.
Wij hadden er maar één dag gepland tijdens onze vakantie vorig jaar maar eigenlijk was dat veel te weinig en hebben we echt een beetje moeten "proppen" die dag.

Wat wij erg leuk vonden was Bayside (winkel en uitgaanscentrum aan het water) vanwaar we met Duck-tours een rondrit gedaan hebben. Dat is een boot/bus die over land maar ook door het water gaat en waar op een super leuke manier met veel muziek ook nog wat informatie over de stad gegeven wordt. Miami zoo vonden wij ook de moeite waard en wat je zeker even moet bezoeken is het Holocaust Memorial, super indrukwekkend.

En verder is misschien een bezoekje aan de Keys of de Everglades nog goed te doen. In ieder geval is er voor iedereen wel iets te doen.

Heel veel plezier !!
Groejtes
Monique
#2 - 27-05-2011, 10:26 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15