Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

White sands, Guadeloupe Mountains en Carlsbad caverns

Discussie gestart

marandi

Wij gaan in september reizen door Colorado/New Mexico en Texas.
we willen heel graag naar White Sands, Guadeloupe Mountains NP en Carlsbad Caverns.
Hotels, Motels en B&B genoeg. Maar weet iemand ook een leuk vakantiehuis/cabin of lodge met 3 slaapkamers.
Ik zoek me rot op internet maar kan niet echt iets vinden bij de laatste twee (Guadeloupe Mountains/carlsbad Caverns).
In welke plaats kan ik dan het beste zoeken? Tips zijn welkom.

Miranda.
#1 - 27-04-2010, 21:38 uur

Tet14

Hi Miranda
Guadalupe Mountains NP ligt geheel verlaten. Geen lodging in de buurt. Je kan ook niet door het park rijden, alleen wandelen.
Beste hotels imo in Carlsbad zijn de vrij nieuwe HI aan de noordzijde en BW Stevens Inn aan de zuidkant. Ik kan me ook niet voorstellen dat er veel vakantiehuizen in Carlsbad te huur zijn. Behalve de Caverns en Living Desert SP  is er niet veel dat een langer verblijf rechtvaardigt.
Hoe lang wil je in Carlsbad blijven?
Tet
#2 - 27-04-2010, 21:49 uur
« Laatst bewerkt op: 27-04-2010, 22:07 uur door Tet14 »

Ine

Inderdaad is een een vrij redelijk aanbord van hotels rond Carlsbad. Wij logeerden ooit in de Comfort Inn, in het noorden van de stad. Prima vrij nieuw hotel met ruime kamers. Prijs weet ik neit meer, maar het was heel betaalbaar. Ook de andere ketenhotels als Motle 6, Super 8, Holioday Inn en Best Western waren ruim vertegenwoordigd.
Je kunt eens kijken bij www.vrbo.com -een verhuurorganisatie dievakantie huizen te huur aanbied. Huizen worden echter zelden voor 1 of 2 nachten verhuurd, daarvoor is bijv. de schoonmaak in verhouding te huur.
Anders via Google zoeken op Lodging Carlsbad, NM of via de site van het vsitorsbureau.
#3 - 28-04-2010, 08:07 uur

marandi

Hoi Tet en Ine,

Ik heb alle mogelijheden al bekeken, vbro geeft geen resultaten in deze buurt en ik heb me werkelijk rot gegoogled op lodging, vacationhomes, cabins e.d. op alle mogelijke plaatsen daar.
Dus het wordt of een hotel of deze parken niet aan doen en alleen White Sands.
Maar bedankt voor jullie moeite. We twijfelen nog steeds of we na Rocky mountains en omgeving (zuidelijker) richting White Sands en
zo zullen gaan of richting Amarillo voor Canyon en Palo Duro....
Moeilijk kiezen. we moeten uiteindelijk richting Longview.

Miranda.
#4 - 28-04-2010, 20:37 uur

Tet14

Als je White Sands bezoekt zou ik zeker ook Carlsbad Caverns toevoegen. Ik beschouw deze caverns met Postojna als de mooiste die we ooit gezien hebben en dan nog die vleermuizen......Btw vleermuizen kan je ook zien in Austin vanaf Congress Bridge maar dat is toch iets anders.
Palo Duro is een prachtig parkje maar als je bekend bent met de de canyons in het westen is het wellicht overbodig. Hoeveel kans heb je nog om White Sands en CC te zien. Liggen nogal ver weg. Wij zijn 3x bij White Sands geweest en 2x naar de Caverns. Het hotel dat Ine noemt ken ik ook. Ik geloof onmiddellijk dat de kamers goed zijn maar wij vonden het hotel van buiten een non descripte blokkendoos (sorry Ine). Dat geldt ook voor die HI.
We hebben ook meerdere dagen in Ruidoso gezeten, daar zijn genoeg condo's en huizen te vinden in een prachtige omgeving maar ook weer een eind van CC.  Als je besluit naar Carlsbad te gaan kan ik je wel de beste kamers voor Stevens geven. Ook hebben we diverse keren in Las Cruces gelogeerd.
Tet
#5 - 28-04-2010, 22:54 uur

Ine

Tet, het maakt ons weinig uit (zeker voor 1 nacht) hoe een hotel er aan de buitenkant uitziet, als de kamer maar comfortabel en schoon is. De meeste ketenhotels krijgen geen prijs voor architectuur, maar meestal weet je wat je krijgt voor je geld. Wij proberen regelmatig de ketenhotels te ontwijken, maar nogmaals het heeft ook zo zijn voordelen. Bovendien hebben we via de Holiday Inn pass (ook voor Crowne Plaze e.a.) al een paar keer een gratis overnachting "gespaard".
Prijs/kwaliteit/ligging kan een doorslag geven waar te overnachten.

Maar terug naar Carlsbad...
Marandi als het enigszins lukt zou ik Carlsbad zeker bezoeken. Wij vonden de grotten echt bijzonder, en zeker de lange saaie rit waard.
Is het voor slechts 1 nacht geen optie om 2 of 3 hotelkamers te nemen? Juist als je al in White Sands bent is het doorrijden naar deze ""uithoek"de moeite waard.
White Sands NP is uiteraard ook heel bijzonder en moet je ook bezoeken.

#6 - 29-04-2010, 08:22 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15