Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wie wil er deelnemen aan een rondleiding door het Witte Huis - periode 17-20 aug

Discussie gestart

Titan2

Hallo Forumleden,

Wellicht wat aan de late kant maar ik ga desondanks toch proberen een groep van minimaal 10 personen te formeren om deze groep aan te melden bij de Nederlandse ambassade voor een rondleiding in het Witte Huis. En wie zou nou niet eens met eigen ogen willen zien waar de wereldpolitiek zijn beslag krijgt?

Vraag is dus: wie is er in de periode woensdag 17 augustus t/m zaterdag 20 augustus in Washington D.C.?

Wij (2 personen) zijn in die periode in Washington DC is dus we zijn opzoek naar mensen die ook gedurende die periode in de Capital zijn en zich bij ons willen aansluiten. We hebben dus nog minimaal 8 personen nodig om de groep te kunnen aanmelden bij de Nederlandse ambassade in Washington, echter wel voor 16 juli omdat de periode van inschrijving minimaal een maand bedraagt. Zie voor verdere informatie het informatieblad dat de Nederlandse ambassade heeft opgesteld:

http://dc.the-netherlands.org/Services/Miscellaneous/Procedures_for_Visiting_the_White_House_in_Dutch

Stuur me dus even een  PB als je in die genoemde periode in Washington bent en je zou willen aansluiten. Ik verzamel dan alle aanmeldingen en zal als we een groep van minimaal 10 personen heb weten te vormen deze aanmelden bij de ambassade en zal ik aan ieder vragen om de gegevens zoals die de ambassade wil weten naar mij te sturen en zal verder alles trachten te regelen met de ambassade.

Dus schroom niet en reageer snel als je in die periode in Washington D.C. rondloopt, geldt natuurlijk ook voor alle Nederlanders die in Washington D.C. wonen/leven
en ook mee zouden willen met de rondleiding.

Groet Arnold
#1 - 29-06-2011, 17:22 uur

brakkie34

Hoi Arnold,

Dat zou op zich mooi zijn om dat eens mee te maken.... Wij zijn dan in Washington, en het lijkt ons zeker wat om dat mee te maken.
We zijn overigens met zijn drietjes

Groet Marco
#2 - 03-08-2011, 23:51 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15