Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Trouwen en emigreren

Discussie gestart

MargotDerksenn96

Hallo,

Ik ben net nieuw op dit forum en ik vroeg me af of jullie mij konden helpen?! Ik heb het overal al een beetje lopen zoeken en ik lees veel topics over met een amerikaan trouwen om te emigreren etc...

Maarrrr nu Zit het zo: ik ben geboren in Amerika, heb paspoort en alles, kan zo vertrekken als ik zou willen. Nou was dit altijd mijn droom en wil ik dit gaan waarmaken, samen met mijn vriend. We wonen gewoon allebei in Nederland, ook heb ik nederlands paspoort en hij ook nederlands en angolees paspoort.

Nu was het plan om eind volgend jaar te vertrekken, ik weet dat het een lang proces is natuurlijk. Ook zei ik al tegen mijn vriend dat we dan wel moeten trouwen om er samen heen te kunnen. Nu vraag ik me af, wat moeten we hier voor aanvragen? We zouden gewoon in Nederland trouwen en als man en vrouw al Amerika binnen komen, help me out!
#1 - 17-06-2019, 21:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15