Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zakelijke Freelance Afspraken NL & USA | O1

Discussie gestart

DNZ

Hi allemaal,

Zoals een aantal van jullie misschien zullen weten werk ik voor mijzelf als grafisch ontwerper en mode-illustrator. Een niche positie waardoor ik mijzelf kan onderscheiden m.b.t werk. Een aantal grote merken, bedrijven en publicaties in mijn portfolio. Tijd geleden een gesprek gehad met de agent/producer van een vriend die via een O1 is geŽmigreerd naar Amerika. Als advies is mij meegegeven het opstellenstellen van een portfolio met (internationaal)werk maar vooral ook publicaties. Echter is het verkrijgen van een O1 niet zo gemakkelijk zonder een internationale -of- Amerikaanse agent, daarnaast is het ‘opdikken’ (zoals zij het noemen) van je portfolio een kwestie van geld en goede netwerken.

Maar mijn vraag gaat eigenlijk over het volgende; Tijdens een expositie raakte ik aan de praat met een andere ondernemer. Er werd mij verteld dat de Nederlandse staat en de Verenigde Staten zakelijke afspraken hebben waardoor freelancers er vrij mogen werken. Dit zou een zogeheten ‘opening’ zijn waar niet openlijk over wordt gesproken, uiteraard kan ik hierover weinig tot niets vinden. Kan iemand me hier verder over informeren?

Alvast bedankt en ik kijk uit naar jullie reactie!  >:D

Deniz
#1 - 22-05-2019, 20:09 uur
« Laatst bewerkt op: 22-05-2019, 20:15 uur door DNZ »

Pieter79

Hier staan al je mogelijkheden: https://my.uscis.gov/exploremyoptions. Gebruik de filters aan de linkerkant om de lijst te reduceren naar visas die op jou van toepassing zijn.

Gr. Pieter
#2 - 25-05-2019, 18:21 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15