Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kennismaking in de VS (NJ, NY en PA)

Discussie gestart

pzuidema

Vanaf 1 November veranderd - na drie jaar voorbereiding (dat valt dus nog mee) mijn adres van een Nederlands adres in een Amerikaans adres. In eerste instantie settelen we ons in New Jersey, in de buurt van mijn schoonfamilie. Mijn vrouw - wel amerikaans maar heeft er nog nooit gewoond, altijd in Nederland - en ik kennen er verder eigenlijk nog niemand.

Zijn er andere bezoekers hier in het forum die ook in de 'buurt' wonen die het ook wel leuk vinden om in contact te komen met 'verse' Amerikanen uit Nederland en ons (wij zijn 27-30jr) een beetje wegwijs kunnen maken? Ik hoor graag reacties!

Peter
#1 - 09-10-2005, 17:51 uur
Ik quote graag mezelf als ik zeg; ik quote graag mezelf.

Dusza

Peter, zit je ondertussen ginder?
Vertel eens wat!
#2 - 16-11-2005, 21:57 uur

pzuidema

Ik zit nu twee weken in het verre weg. En een eerste indruk is dat het hier heerlijk is! Het is zo'n verademing dat mensen hier zoveel vriendelijker zijn en dat het allemaal wat rustiger en relaxter is hier.

Ik ben nog wel steeds op banenjacht. Daar zit wel stress in hoewel ik denk ik niet mag klagen. Maar eind november komt mijn laatste salarisboeking over in Nederland en dan is de geldkraan dicht :) Maar de lasten zijn dan nog niet weg. Dus soms nog even slapeloze nachten... maar goed... we gaan ervoor. Trouwens, ik ben er pas 2 weken, geen reden tot klagen.

Maar het is gewoon heerlijk hier!!! Iedereen hier op het forum heeft wel gelijk. Het is een vreemd en soms gek land, maar het bevalt me prima!
#3 - 17-11-2005, 01:35 uur
Ik quote graag mezelf als ik zeg; ik quote graag mezelf.

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15