Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

kledingzaakje

Discussie gestart

vanessa

hallo,

wij hebben hier een kledingzaak voor mensen met een maatje meer, het gaat uitstekend hier.
Graag zouden we willen uitbreiden en misschien in Amerika ons kansje wagen.
Zouden we dit kunnen doen, en welke papieren zijn er allemaal voor nodig.

Dan nog een vraagje:; als we daar dus die kledingzaak ook zouden beginnen, kan je door de zaak dan ook blijven wonen ofzo in de States?

Groetjes en bedankt
#1 - 04-02-2006, 02:15 uur

PetraVS

Voor zover ik weet moet je, als je een eigen bedrijf hier begint, tenminste vier andere mensen in dienst nemen en een bepaald kapitaal hebben (hoeveel weet ik niet).  Overigens zijn in Nederland specifieke zaken voor grote maten misschien uniek, maar hier niet.  Je zult dus een flinke concurrentie hebben van o.a. Lany Bryant.  Niet om je te ontmoedigen, maar het is niet makkelijk om hier als zelfstandige ondernemer te beginnen.
#2 - 04-02-2006, 02:52 uur

bgroeneveld

D'r zijn mensen die meerr deskundig zijn op dit forum, maar volgens mij is de basis: je kunt een investeringsvisum krijgen voor de VS als je $1 miljoen meebrengt, $500.000 als je je vestigt in een gebied waar ze om zaken zitten te springen.

Als je eenmaal hier in de VS bent, kun je in aanmerking komen voor een groene kaart (verblijfs- en werkvergunning) als je tien wettige mensen werk biedt. In heel speciale gevallen, zoals melkveehouders in een stukje South Dakota, kan die werkgelegenheid verlaagd worden tot vier wettige mensen.

Dat is wat ik weet, zoals gezegd, er zijn mensen die meer mogelijkheden kennen. (PBBI?)
#3 - 04-02-2006, 04:32 uur

Ebelix

Een aantal namen van landelijke operende grote maten zaken voor mannen in Amerika zijn Casual Male Big & Tall en Rochester.  Deze zaken verkopen algemeen kleding tot 5 Xl (voor de lange en dikke man) De langeman wordt altijd aangeduidt met LT. In het westen, muv Californie, is Dahle's big and tall een keten. Deze verkoopt algemeen tot 6 Xl met uitschieters tot 8 XL.

Verder vind je in elke (middel)grote stad wel zaken die gespeciliseerd zijn in het verkopen van grote maten.

Wil je meer weten dan moet je maar een pb sturen.

Waar hebben jullie je zaak zitten?
#4 - 04-02-2006, 09:25 uur
NBA Guru 2009    WK voetbal Guru 2006    NFL Guru 2012

PBBI

Citaat
Dan nog een vraagje:; als we daar dus die kledingzaak ook zouden beginnen, kan je door de zaak dan ook blijven wonen ofzo in de States?
Dat kan alleen als je een visum aanvraagt en daar zitten bepaalde eisen aan. Een investeringsvisum, E2,
minimale investering ongeveer $100.000, het bedrijf moet een inkomen genereren van minimaal $40.000 tot $50.000 en je moet werkgelegenheid bieden aan een aantal Amerikanen. Je kunt hier meer informatie vinden als je zoekt op E2 .

Citaat
Voor zover ik weet moet je, als je een eigen bedrijf hier begint, tenminste vier andere mensen in dienst nemen en een bepaald kapitaal hebben (hoeveel weet ik niet).
Petra, je kunt in principe zonder probleem een bedrijf beginnen in de VS als buitenlander, er wonen, dat is een ander verhaal, daar heb je een visum voor nodig. Het zijn dus twee verschillende aangelegenheden.

#5 - 08-02-2006, 21:30 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15