Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Minder aanloop?

Discussie gestart

NMP

Hi all,
Klopt het of zit ik er helemaal naast dat de site sinds  de layout in 2016 is aangepast veel minder wordt gebruikt?
Greet MarcoP
#1 - 06-03-2017, 22:51 uur
50 Staten bezocht.
See my USA movies at: http://www.youtube.com/user/routeusa

Chris RTA

Dat  is voor mij geen reden om niet meer te komen. Ik bezoek dit forum dagelijks.

Maar er is nog een Amerika forum dat een tikkeltje groter is en meer gebruikt wordt. Dus wellicht is het een beetje die kant op geschoven naar mate men ook dat andere forum ontdekt heeft.
#2 - 07-03-2017, 11:06 uur

Dirc

Maar er is nog een Amerika forum dat een tikkeltje groter is en meer gebruikt wordt.

En naar mijn mening onoverzichtelijker 8)
#3 - 07-03-2017, 13:45 uur

Big_mo

Groter, onduidelijk en vele herhalingen......
#4 - 07-03-2017, 18:18 uur

jhbechthum

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds niet gewend ben aan de nieuwe layout, en verlang dan ook nog naar de vorige layout :angel:
Misschien ben ik wel gewoon ouderwets embarressed

Hoewel ik ook het gevoel heb dat er minder activiteit is, blijkt dit niet uit de forumhistorie bij de statistieken die nog steeds een stijgende lijn aangeeft :afro:

Johan.
#5 - 07-03-2017, 20:06 uur
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

Terpies

Ik vind de layout wel iets moderner ogen, maar misschien inderdaad wel wat minder overzichtelijk.

Ik lees het 'andere' forum ook, maar daar erger en verbaas  ik me vaak over wat de mensen daar allemaal zeggen....hier wordt iig met meer respect gepost.
Qua moderatie en ook qua overzicht is het op dat forum een grote chaos, met dubbele posts, herhalende vragen in nieuwe topics, en ook verbaas ik me vaak over de meest grote onzin wat er wordt geroepen.

Nee, ik ben blijer met dit forum en kijk uit naar de volgende meeting. Is er een topic gestart om een overzicht te hebben wie er allemaal gaan komen?
#6 - 08-03-2017, 10:17 uur

Wop

Er zit inderdaad nog steeds een stijgende lijn in het forum. Voornamelijk heel veel pageviews en dan praat ik over miljoenen. (vorig jaar
14.160.113 pageviews) Kennelijk is de informatie op dit forum zo duidelijk en waardevol dat de vragen niet steeds opnieuw gesteld hoeven te worden ;-)   Dat andere "drukke" forum ken ik ook, maar ik vind dat je van je eigen kracht moet uitgaan. Wij hebben er een schitterende (en drukbezocht met duizenden bezoekers per dag) website bij en een faceboekgroep met bijna 2000 leden.  Al met al is USA4ALL nog steeds flink bezig ;-) 

De lay out is gemoderniseerd, omdat de oude technisch en qua beveiliging niet meer voldeed aan de standaards van de huidige tijd.  "So you have to deal with it" ;-)  Misschien even wennen, maar wel veel meer mogelijkheden.  Teruggaan naar het oude doen we in ieder geval niet.  Iedereen is natuurlijk vrij om te gaan en het forum te bezoeken die hij/zij het prettigst vindt, maar wij hopen met alle aanpassingen en betrokkenheid van forumleden (We hebben een paar echte "die hards" , dank daarvoor!) dat iedere Amerika reiziger hier vindt wat hij zoekt.

Citaat
Ooit stond ik op Schiphol bij de incheck balie met andere Amerika reizigers te praten en die wisten mij te melden dat ik eens bij USA4ALL moest gaan kijken voor veel en goede info.  Daar doe je het voor  ;-)

Ps. Ik verwacht wel al jullie Amerika gekken op de eerstvolgende meeting op 09 april 2017 .
#7 - 12-03-2017, 11:16 uur
« Laatst bewerkt op: 12-03-2017, 11:20 uur door Wop »

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15