Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

OPROEP: Geef je op voor Grenzeloos Verliefd van NET5!

Discussie gestart

usa4all

Grenzeloos Verliefd is een programma over mensen die huis en haard verlaten voor een onzeker bestaan in het buitenland. Met welgeteld n zekerheid: hereniging met de liefde van je leven!

Het is iedereen wel eens overkomen; verliefd worden op iemand uit een ander land. Vaak blijft het bij een gepassioneerde vakantieliefde of een langzaam doodbloedende relatie op afstand, maar bij sommige mensen dooft de liefdesvlam niet. Het gevoel wordt alleen maar sterker! Zij willen bij elkaar zijn en bij elkaar blijven. Zij willen een toekomst samen. Maar voor het zover is, zullen ze eerst moeten beslissen wr het liefdesnestje gebouwd gaat worden.

Vertrek jij binnenkort (voorgoed of voor langere tijd) uit Nederland om samen te kunnen zijn met de liefde van je leven? Wil jij met je partner een gezamenlijke toekomst opbouwen in een land dat voor jou vreemd is? En vind je het leuk om mee te doen aan een mooi programma? Laat het ons weten en wij gaan met je mee!

Stuur een email naar: grenzeloosverliefd@snpmedia.nl en meldt dat je via Usa4all bent gekomen. Delen mag!
#1 - 28-11-2013, 16:42 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

Old Faithful

Het is iedereen wel eens overkomen; verliefd worden op iemand uit een ander land.
Mij niet.  ;)
#2 - 28-11-2013, 17:20 uur
Groet,

Old Faithful

Pieter79

Net te laat voor mij, alhoewel ik er toch nooit aan zou meedoen... ;)

Gr. Pieter
#3 - 29-11-2013, 00:28 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15