Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kennedy

Discussie gestart

Irene Schoone

hallo mensen!!

Jullie zullen vast allemaal wel gehoord dat het binnekort 40 jaar geleden is dat Kennedy is vermoord. Mijn mening is dat er er niet veel meer van Kennedys gedachtengoed over is. Zijn  jullie het daar mee eens?
#1 - 04-11-2003, 12:31 uur

Johan

Bedoel je dat we in het algemeen niet meer veel horen over Kennedy of bedoel je dat de idealen van Kennedy verloren zijn gegaan? Geef eens iets meer uitleg over je vraag?

Wat betreft de aandacht voor Kennedy, die is niet gering. Ik was twee jaar geleden in Texas in de book deposity vanwaar Kennedy is doodgeschoten. De drukte was enorm. Verder komt er wel ieder half jaar een nieuw boek over Kennedy uit met weet ik het wat voor complotten.

Maar als je het over de idealen van Kennedy hebt, welke gaan verloren?

Met groet

Johan
#2 - 08-11-2003, 09:49 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15