Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kijkers wijzen Kerry aan als winnaar

Discussie gestart

Wop

Kijkers wijzen Kerry aan als winnaar

Uitgegeven: 14 oktober 2004 06:41

TEMPE - Amerikaanse televisiekijkers hebben John Kerry vooralsnog aangewezen als de winnaar van het derde en laatste presidentiŽle debat dat woensdagavond in Arizona werd gehouden. Volgens eerste voorlopige cijfers van CNN zou iets meer dan de helft van de stemmers (52 procent) Kerry als beste aanduiden. Bush moest het doen met net geen 40 procent.

De winst van Kerry zou een belangrijke opsteker kunnen betekenen voor zijn campagne in de laatste weken voor de verkiezingen. Volgens eerder peilingen kwam Kerry ook al in de eerste twee presidentiŽle debatten als winnaar uit de bus.


De beide kampen toonden zich na afloop van het debat tevreden over de prestaties van hun kandidaten. Campagneleiders Karen Hughes van Bush en Marie Beth Cahill van Kerry eisten beiden tegenover CNN de overwinning op. Ingewijden meldden meteen na afloop dat vooral in het kamp van Kerry een feestelijke stemming heerste.
#1 - 14-10-2004, 07:10 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15