Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

autohuur vanuit new york

Discussie gestart

sonny_z

Wij willen van de zomer eerst een aantal dagen New York doen en dan vanaf vliegveld Newark een auto huren om van daaruit naar Washington te rijden. Waar moet ik bij de autohuur op letten (welk soort verzekering, met z'n tweeŽn rijden, drop off kosten etc etc.)

Vanuit Washington reizen we verder met de auto naar het Virginia en Mississippi.

Is het verstandig al op Newark een auto te reserveren, of kun je beter met alternatief vervoer naar Washington reizen, en van daar uit een auto huren zodat je deze 'drukke' steden hebt ontlopen zonder auto ?

Alvast bedankt !
#1 - 17-12-2006, 14:32 uur

Mrjn

Je hebt in Washington geen auto nodig, het openbaar vervoer daar is uitstekend. Dus als je pas vanuit Washington echt met een auto verder wilt, zou ik daar een auto huren en niet in Newark.
Autohuur kun je het beste vanuit Nederland regelen, is goedkoper en je hebt alle verzekeringen die je nodig hebt.
#2 - 17-12-2006, 16:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15