Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Dode na schietpartij op middelbare school VS

Discussie gestart

Wop

AMSTERDAM - Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Washington is ten minste één dode gevallen. Dit meldt het persbureau AP. Het slachtoffer zou een mannelijke scholier zijn. De politie is op zoek naar de schutter. Er zijn verder geen gewonden gevallen.

Volgens politiewoordvoerder Mark Fulghum is de identiteit van de schutter bij de politie bekend. Deze zou eveneens een scholier zijn en zich niet langer ophouden in de buurt van de school. De politie kreeg rond half acht 's ochtends, plaatselijke tijd, melding van de schietpartij op Foss High School in Tacoma.

Aanwezige scholieren werden geëvacueerd en de school werd doorzocht. Het was de eerste dag dat de school weer open was na de 'winter break'. Voor de rest van de dag zijn alle lessen afgelast.
#1 - 03-01-2007, 18:58 uur

Anouk

Jezus.. En het ergste is - het gebeurd steeds meer en steeds vaker.. Waar gaat deze wereld heen?! ::)


Ziekelijk ny-angry
#2 - 03-01-2007, 22:49 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15