Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Extreme kou

Discussie gestart

hanz

MOREHEAD CITY - Extreme kou houdt de hele Amerikaanse oostkust, tot en met de Florida Keys in het uiterste zuiden, in zijn greep. In onder meer West Palm Beach en Fort Lauderdale zijn records gebroken; daar is het sinds 1960 niet zo koud geweest. Dat heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN vrijdag gemeld.

In sommige delen van North Carolina is ongeveer 35 centimeter sneeuw gevallen. De inwoners hebben in allerijl sneeuwruimers, pekel en extra kachels ingekocht. Volgens de politie hebben ze daarbij mogelijk iets te veel haast gemaakt, want in de staat zijn 2400 auto-ongelukken gebeurd door sneeuw en gladheid. Daarbij vielen geen doden.

In Florida vrezen de kwekers van wintergroente en citrusvruchten het ergste. Weerkundigen verwachten dat ook daar de temperatuur 's nachts onder het vriespunt komt. Daardoor kan een groot deel van de oogst verloren gaan.

#1 - 25-01-2003, 11:16 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15