Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Gebouw in New York ingestort na gasexplosie

Discussie gestart

Wop

NEW YORK - In Manhattan in New York is maandag een gebouw van vier verdiepingen in brand gevlogen en ingestort. Daardoor zijn zeker vijftien gewonden gevallen, meldden Amerikaanse media.

Oorzaak was een gasexplosie, die mogelijk het gevolg was van een poging tot zelfdoding van een bewoner van het pand, deelde een woordvoerder van de brandweer mee. De man is gewond uit de puinhopen van het pand gered.

Ru´ne

Amerikaanse media lieten beelden zien van een brandende ru´ne in het luxedistrict Upper East Side op Manhattan, niet ver van Central Park. Behalve een of meer woningen bevonden zich in het pand twee dokterspraktijken.

Getuigen vertelden dat de klap van de explosie zo hevig was, dat zij dachten aan een aardbeving of een terroristische aanslag zoals die op 11 september 2001.

Een woordvoerder van het Witte Huis deelde mee dat de instorting niet het gevolg is van een terroristische daad.

Bron: nu.nl
#1 - 10-07-2006, 19:18 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15