Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Huis van Elvis op Amerikaanse monumentenlijst

Discussie gestart

Wop

Het huis van Elvis Presley, in Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee, wordt een nationaal monument. Dat is vrijdag bekendgemaakt. Minister van binnenlandse zaken Gale Norton reist maandag persoonlijk naar Memphis om het landgoed Graceland officieel bij te schrijven op de lijst van het Amerikaanse nationale erfgoed.

Op de ongeveer 2500 nationale monumenten tellende lijst staan onder meer het Texaanse Alamo, Pearl Harbor, het Witte Huis en Mount Vernon, het landgoed van president George Washington. Alle monumenten op de lijst zijn volgens het ministerie van binnenlandse zaken plaatsen die voor alle Amerikanen van belang zijn.

Bron: Compuserve nieuws
#1 - 28-03-2006, 09:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15