Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Jochie gewikkeld in wc-papier in brand gestoken

Discussie gestart

MiamiHeat

OREM/ UTAH -  Bij wijze van kattenkwaad wikkelde een groepje kinderen hun vriendje in wc-papier. Eén van hen besloot een stukje daarvan in brand te steken...

De jongen uit Orem in de Amerikaanse staat Utah liep brandwonden op aan zijn armen en hoofd. Dat meldt Fox.

Het begon allemaal als onschuldig spelletje met wc-papier. Eén van de kinderen opperde om iemand erin te wikkelen zodat hij op een mummie zou lijken.

Toen pakte één van de jongens een aansteker uit zijn zak en stak een stukje papier in brand. Het vuur verspreidde zich direct over het lichaam van de jonge Tyler, waarvan zijn lichaam voor 25 procent zou verbranden.

De jongens probeerden met alle macht de vlammen te doven, maar tevergeefs. "Hij rolde heen en weer zodat de het vuur uit zou gaan, maar het ging te snel", aldus één van hen.

Tyler werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht door zijn ouders. Later werd hij overgebracht naar een brandwondencentrum.

Agenten zijn een onderzoek gestart, maar noemen het een ongelukkig incident waarbij waarschijnlijk niemand schuldig is.

Voor de beelden, klik op http://www.breitbart.tv/?p=150713
#1 - 13-08-2008, 17:48 uur

Hans B

Zo ver hoeven we niet van huis te gaan.
Toiletpapier is een gewild artikel om je billen te .......

= = = = = =
Brand in stadion FC Groningen
Uitgegeven: 13 april 2008 14:36
Laatst gewijzigd: 13 april 2008 17:34

AMSTERDAM - De start van het competitieduel FC Groningen - Ajax is uitgesteld wegens brand in het stadion. In het vak van de harde kern is door supporters geworpen wc-papier in de brand gestoken.
Volgens de NOS lagen er gewonden op het veld en was er sprake van veel rookontwikkeling. Enkele supporters werden per brancard afgevoerd. Daarnaast zouden leden van de harde kern van FC Groningen het veld hebben betreden om naar het uitvak van Ajax te kunnen gaan.

Braamhaar
Scheidsrechter Erik Braamhaar kon kort na half drie nog niet voorspellen of de wedstrijd wordt gespeeld. “Er zijn veel mensen op het speelveld en door de rookontwikkeling kan er sowieso niet gevoetbald worden”, zei hij op de tv bij Tele2. “We moeten overleggen over hoe we dit het best kunnen aanpakken. Misschien valt er over een half uur wel te voetballen, misschien ook niet.”

Besluit
De wedstrijd werd even voor vier uur officieel gestaakt. De helft van het stadion is inmiddels leeggelopen. De politie heeft de aangrenzende snelweg afgesloten in verband met ramptoeristen.

#2 - 13-08-2008, 19:39 uur
Sinds 2001 in 24x al  1250  dagen en 122.500 mile   RV-en door Amerika.

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15