Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Postkantoren in Washington dicht na antrax-vermoeden

Discussie gestart

Wop

Postkantoren in Washington dicht na antrax-vermoedenWASHINGTON - Autoriteiten in Washington hebben donderdag elf postkantoren laten sluiten in en rond de Amerikaanse stad. Dat gebeurde nadat op een militair postsorteerbedrijf sporen van de antrax-bacterie, die de dodelijk ziekte miltvuur kan veroorzaken, waren ontdekt. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat er mensen in aanraking zijn geweest met de bacterie.

In 2001 kwamen vijf mensen om het leven, nadat zij besmet aren geraakt met de antrax-bacterie. Twee slachtoffers waren medewerkers van postkantoren. De bacterie werd door middel van brieven verspreid. Het is nog steeds niet bekend wie de stof heeft verspreid.
#1 - 07-11-2003, 09:57 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15