Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Tweeling van brug gegooid

Discussie gestart

hanz

ST. PAUL - Een 24-jarige Amerikaanse moeder heeft voor de ogen van duizenden aanwezigen haar bijna eenjarige tweeling van een 23 meter hoge brug in de rivier de Mississippi geworpen. Ze sprong vervolgens zelf van de overspanning. Volgens een lokale zondagskrant in St.Paul (Minnesota) werden de vrouw en een van de jongens gered.

De moeder is opgepakt wegens poging tot moord. Het tweede kind was zondag nog altijd niet gevonden, aldus de krant. Het bizarre voorval deed zich vrijdag al voor.

Aan de oever van de rivier hadden zich duizenden mensen verzameld om naar vuurwerk te kijken wegens de viering van de Amerikaanse onafhankelijksdag. Een van de toeschouwers zag de actie van de moeder en dook de rivier in.
#1 - 06-07-2003, 19:56 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15