Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Vice-president Cheney opgenomen

Discussie gestart

Wop

Vice-president Cheney opgenomen


WASHINGTON - De Amerikaanse vice-president Dick Cheney is maandag opgenomen in een ziekenhuis in Washington. Dat heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN gemeld.

Cheney zou benauwdheidsverschijnselen hebben en mogelijk vocht vasthouden.
#1 - 09-01-2006, 13:06 uur

Dusza

Nog een beetje aanvullende info:

WASHINGTON — De Amerikaanse vice-president Dick Cheney werd vanochtend vroeg opgenomen in het George Washington-ziekenhuis nadat hij ademhalingsproblemen had.

Ten gevolge van anti-ontstekingsmedicatie voor een probleem aan de voet, kon hij ook niet meer urineren. Cheney zou vandaag nog het ziekenhuis mogen verlaten.
Bij het onderzoek in het ziekenhuis werden geen problemen ontdekt bij de activiteit van zijn hart. Cheney had op zijn vijftigste al drie (lichte) hartaanvallen en een viervoudige bypassoperatie achter de rug. In november 2000 werd Cheney voor het laatst getroffen door een hartaanval.


#2 - 09-01-2006, 13:47 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15