Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

reizen met kinderen in canada

Discussie gestart

kaatje b

Volgend jaar zomer willen we met onze twee dochters (die zijn dan 1 en 5) een aantal weken in Canada rondreizen. Het liefst met een auto en een tent (geen camper). We zijn nog totaal niet voorbereid en moeten alle plannen nog maken.
Wie heeft er tips over bijvoorbeeld
- waar te boeken
- tent en toebehoren huren in canada
- welke gebieden zijn goed te bereizen.

kaatje
#1 - 16-09-2005, 11:14 uur

ingrid

Wij zijn vorig jaar in Canada geweest met onze dochter van toen 1,5 jaar oud. Wij hebben gereisd met een camper dus kan je vraag niet helemaal beantwoorden, maar wij hadden vanuit Nederland een vlucht en een camper geboekt, meer niet.
Wij hebben gereisd tussen Calgary en Vancouver en dat is natuurlijk heel goed te bereizen.
Ik ben heel benieuwd wat je plan gaat worden!
#2 - 17-09-2005, 21:18 uur

sh820100

hoi,

wij gaan deze zomer voor de vierde keer naar naar amerika/canada met de tent, maar nemen deze altijd gewoon mee en huren daar een auto en gaan dan trekken. wij vinden dit goed te doen welke kant van canada ga je? wij zijn in vancouver, banff, jasper en glacier geweest en toen naar amerika.

groeten
#3 - 22-11-2005, 23:22 uur

Mississippi

hoi,

wij gaan deze zomer voor de vierde keer naar naar amerika/canada met de tent, maar nemen deze altijd gewoon mee en huren daar een auto en gaan dan trekken. wij vinden dit goed te doen welke kant van canada ga je? wij zijn in vancouver, banff, jasper en glacier geweest en toen naar amerika.

groeten


Wij zitten er ook over te denken om voor een aantal overnachtingen een tent te gebruiken. Om niet al te veel extra bagage mee te nemen lijkt het ons handig om ter plaatse een tent en slaapmatjes te kopen en alleen onze slaapzakken mee te nemen.  Koken doen we wel op hout en zitten op de picknicktafel die bij alle campsites aanwezig is. Ik heb gezien dat je al voor $100 een 6p polyester tent kan kopen.

Als we in Europa kamperen zit onze auto altijd tot aan de nok vol. (Nee, we nemen geen aardappelen of betonnen parasolvoet mee ;)).

Kan je hier een lijstje plaatsen om een indruk te krijgen wat jullie meenemen?#4 - 24-11-2005, 10:35 uur

sh820100

hallo,

wij koken inderdaad ook op hout nemen wel onze tent en luchtbedden mee hebben ook de vorige keer een campingbedje meegenomen voor maurice toen twee jaar. als de jongste een eigen stoel heeft zou ik ook een autostoeltje meenemen in het vlietuig. verder nemen wij wat bestek en bekers mee. wij hadden toen een koffer met kleding mee en een grote rugzak voor de tent en kampeerspullen ee buggy waar het campingbedje op stond en een rugdrager waar maurice inzat. neem niet de kleinste auto en zo gaat het gemakkelijk.

groeten
#5 - 24-11-2005, 14:15 uur

Wop

Voor verdere reacties / postings verwijzen wij graag naar het Canada Forum.


Dit onderwerp is nu gesloten..
#6 - 04-02-2006, 15:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15