Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Getrouwde mensen?

Discussie gestart

?!

Zijn er ook mensen op dit forum die op een toeristen visum naar de vs zijn gereist en vervolgens zijn getrouwt?
Zo ja, hoe lang duurde het voor het huwelijk werd erkent, en moest je na drie maanden weg, of kon je al blijven?
In andere woorden, waren die drie maanden van je toeristen visa genoeg om alles te regelen en bij je echtgenoot(e) te kunnen blijven?

Groet
#1 - 29-12-2008, 11:57 uur

hdeweert

Hallo onbekende
Het antwoord kun je lezen op de sites waar je komt als je de links gebruikt die je als antwoord op je eerdere vraag hebt gekregen. Alle mogelijkheden zijn daar beschreven. Je wekt de indruk dat je niet graag met de Amerikaanse Ambassade in contact komt. Het lijkt mij niet verstandig om alles op een toeristen visum proberen te regelen.
Harm
#2 - 29-12-2008, 13:54 uur

hdeweert

Hallo ?!
Het heeft geen zin om je vraag op meerdere plaatsen in het forum te stellen, dat geeft alleen maar verwarring.

Harm
#3 - 29-12-2008, 22:54 uur

Fisherman

Hallo

Ik ben iemand die het op die manier heeft gedaan!
Ben gewoon als toerist naar de US gegaan en heb niets genoemd over trouwen of over een amerikaanse vriendin en ben een week later getrouwd en had binnen 4 maanden alles rond en m'n greencard in m'n zak (woon inmiddels alweer bijna 2 jaar in de US)! Ik hoefde niet na 3 maanden terug omdat we bezig waren met de procedure,als je eenmaal bent getrouwd en als de procedure loopt dan kunnen ze je niets meer maken. Maar ik had wel een goede immigration advocaat achter me staan en voor m'n vertrek alles goed uitgezocht hoe het hier in de US in z'n werk gaat,heb helemaal niets via de Amerikaanse Ambassade gedaan. Veel mensen vinden het riskant maar ik heb het gewoon gedaan en het gaf geen enkel probleem,ik stond er echt van te kijken hoe makkelijk het ging,het stelde echt niets voor.
Maar dat wil niet zeggen dat het in alle gevallen zo makkelijk gaat :-\.

Groeten Jeroen
#4 - 02-01-2009, 00:41 uur
« Laatst bewerkt op: 02-01-2009, 00:43 uur door Fisherman »

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15