Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Info E1 visum ...

Discussie gestart

Nancy J

Ik ben ook alle mogelijkheden om via E1 visum in de VS te kunnen werken aan het bekijken. Vond in een ander topic de gegevens van de Immigration lawyer. Kan ik alvast eens contact opnemen. Wij hebben een bedrijf in BelgiŽ, wij importeren onderdelen voor Amerikaanse wagens. Ik zou graag met mijn dochter naar daar gaan terwijl mijn zoon de zaken hier behartigt. Vermits wij al heel lang Amerika fans zijn en het daar veel meer naar onze zin hebben dan hier. We zijn alle drie eigenaars vd zaak. Onze omzet is momenteel nog niet zo hoog maar ik denk dat we die fors kunnen vermeerderen als we ook daar een afvaardiging hebben die de spullen persoonlijk kan halen, controleren en verzenden.
Al veel info gevonden ivm dit visum ...
Ik vind echter nergens info of er een minimum omzet moet gehaald worden ? Alle info is welkom
Thx Nancy
#1 - 21-08-2017, 12:04 uur

Old Faithful

Hartelijk welkom op het forum.

Ik ben geen expert op dit gebied. Ik weet wel dat het belangrijk is je informatie uit betrouwbare bronnen te halen. Deze officiŽle website (KLIK HIER) is er eentje. Als ik vlug kijk, zie ik geen concrete bedragen genoemd worden. Misschien kan een betrouwbare immigration lawyer hier behulpzaam zijn.


Veel succes.
#2 - 21-08-2017, 14:44 uur
Groet,

Old Faithful

Big_mo

#3 - 21-08-2017, 15:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15