Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Minnesota

Discussie gestart

Martine

We gaan eind juli 2006 naar Rochester, Minnesota voor 5 weken familie bezoek. Heeft iemand nog een leuk idee om met de kinderen te doen in de Minneapolis area?
De kinderen zijn dan 3 en 6 jaar.

Martine
#1 - 18-11-2005, 09:25 uur

Chiefram

Ik denk dat je dat het best kunt vragen aan je familie die daar woont. Ik kom zelf regelmatig voor mijn werk in de Twin Cities en ik voel me er als een vis in het water. Ik weet dan ook van de lokale bevolking dat het echte outdoor mensen zijn die ontzettend veel waarde aan de natuur hechten. Er zijn er veel lakes, dus er moet echt wel heel veel moois te zien zijn daar.

helaas zit ik er alleen voor mijn werk en zie dan alleen restaurants, bedrijven, snelwegen en hotels...

#2 - 18-11-2005, 18:40 uur

usaxtreme

Ik weet alleen 1 ding wat misschien wel wat voor de kinderen is.
Het grootste overdekte winkelcentrum!
Namelijk "Mall of America" met het grootste overdekte themepark
#3 - 18-11-2005, 20:51 uur

Martine

Ja, de "Mall of America" staat genoteerd. Ik ben er zelf een keer geweest, zonder kinderen. Maar verder hebben we nog niet veel gezien. De vorige twee keren had ik nog geen rijbewijs en de familie was zelf druk met werk.
Zelf zit ik ook aan de Minnesota Zoo te denken en misschien het Childrens Museum.
#4 - 19-11-2005, 15:30 uur

bgroeneveld

Rochester is niet bepaald de meest "spannende" stad in Minnesota. Je familie zal je ongetwijfeld alles kunnen uitleggen. In de Twin Cities zou ik gaan naar:
- het Science Museum (downtown St. Paul): interactieve activiteiten voor kinderen t/m grootouders, dinosaurussen, informatie over de Mississippi rivier en vele andere dingen, mini golf (met een leerrijk tintje), Omnitheater en een 3-D laser show (beetje bevooroordeeld, mijn vrouw is een van de vice-presidenten van het museum).
- het Children's Museum (downtown St. Paul). Spreekt voor zichzelf.
- lunch: Mikey's Diner naast het Children's Museum, een St. Paul'landmark'
- het staatscapitool (downtown St. Paul, moeilijk te missen), Amerikaanse democratie in werking (hoewel er in juni waarschijnlijk geen vergaderingen meer zijn, toch leuk om zo'n gebouw te bezoeken.
- J.J. Hill House (Summit Avenue, St. Paul), de 'goudkust van de stad. "Oud" voor Amerikaanse begrippen (1920!), hoe de rijken leefden, huis van spoorwegaanlegger J.J. Hill.
- Summit Avenue (onder meer huis van F. Scott Fitzgereld)
- downtown Minneapolis, vooral Nicolet Mall (met een beeldje van Mary Tyler Moore), boerenmarkt op donderdag.
- Minneapolis Institute of Art (gratis), heeft een Rembrandt.
- Mill Museum (aan de Mississippi in Minneapolis), over de tijd dat Minneapolis de belangrijkste graanstad was van de VS
- Bakken Museum (biologie), campus University of Minnesota
- Mall of America
- een waterpark (hotels hebben uitgebreide waterparken, binnenshuis, zodat je er ook in de winter terecht kunt).
En nog veel meer. Zoek Minneapolis en St. Paul op via Google of Yahoo.
Benno in St. Paul
#5 - 29-01-2006, 19:03 uur

GoGriz

Ook de Valleyfair is een bezoekje waard.  Het is een behoorlijk groot pretpark en ligt niet zo ver van de luchthaven. 
Als je kinderen hebt moet je zeker naar de Space Aliens Grill & Bar in St Cloud (Waite park) gaan.  Het is een bbq restaurant in space aliens theme.  En het wordt uitgebaat door mijn tante ;) http://spacealiens.cc/
#6 - 08-05-2006, 16:21 uur

pw.van.andel@hccne

haal met je ANWB kaart (Dutch triple A) het Minneapolis tourbook bij de AAA (op Broadway en een 2e ergens bij de mall, zie de yellow pages). Ga zonder kinderen dineren bij Michaels op Broadway, doe de mayo clinic tour, de tour door het Mayo brothers house,  een dagtrip naar Baraboo,WI voor het  North Freedom Mid-Continent RailRoad Museum (ride), in Albert Lea  het Pioneer village, in Austin het  History Centre, Mantorville de oude postkoets stop (ook goed voor een lunch) en in Owatona het Orphanage museum (zeer aangrijpend).
De Mall of America (2 uur heen, 2 uur terug en ze verkopen er niks wat ook niet in de Rochester mall te koop is) en onderweg (onder Minneapolis) zie je altijd een bord voor de Zoo (nog nooit geweest). Niemand wil naar Rochester,MN en zeker wil niemand weer terug uit Rochester. Je bent in no time verkocht.
#7 - 16-07-2006, 06:34 uur

Martine

Bedankt allen voor de suggesties en tips!
We gaan aanstaande zaterdag al.  cheer
Koffers staan al in rijen van drie opgesteld.

Martine


#8 - 16-07-2006, 14:44 uur

SebasC

Duidelijk even een bezoekje ValleyFair! En Natuurlijk The Mall Of America!
#9 - 24-11-2007, 07:47 uur
----..// http://sebasconthego.blogspot.com -..// The American Way Of Life Through The Eyes Of A Dutch Person.

J-P

Mall of America is naar mijn mening best saai......mja tis groot maar tis te groot en dat maakt het niet leuk.
#10 - 04-11-2008, 02:33 uur

Pieter79

Ik kom in AprilMei komend jaar 2,5 a 3 uur rijden ten zuidwesten van de Twin Cities te wonen... Ben er 3 weken geleden geweest maar dat is echt pas een afgelegen gebied. Maar ja, de mogelijkheid om daar te werken telt nu zwaarder dus weinig keus  :-\

Gr. Pieter
#11 - 22-12-2008, 16:19 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

bgroeneveld

Wat ga je/kun je doen 3 uur ten ZW van de Twin Cities? Ik vond de TC al redelijk saai en behoorlijk koud, zowel de temperatuur als de mensen. Zelfs na 14 jaar.
#12 - 22-12-2008, 22:42 uur

Pieter79

Ik kan starten als (mechanical) desgn engineer bij een producent van landbouwmachines... Ervaring bij dit bedrijf heb ik al (maar dan in NL) en het bevalt goed alleen zal de nieuwe omgeving me benieuwen :)
To be continued......

Je hebt het trouwens nog wel lang volgehouden daar als je zegt dat het klimaat en de mensen je niet aanstonden. Vriendin en ik hebben besloten weg te gaan als we ons er niet kunnen settelen.


Gr. Pieter
#13 - 23-12-2008, 16:38 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

bgroeneveld

Het was gelukkig niet allemaal zo slecht, maar 14 jaar was toch wel genoeg. Heb een aantal dingen gedaan die ik anders niet had kunnen doen (voor Reuters gewerkt als plaatselijk verslaggever), Jesse Ventura meegemaakt, veel landbouwverhalen gemaakt voor het Agrarisch Dagblad, de website van The Business Journal of Minneapolis/St. Paul een vier jaar bijgehouden en als vrijwilliger meegewerkt aan een plaatselijk radiostation (KFAI), waardoor de burgemeester van St. Paul nu zelfs mijn achternaam kan uitspreken.

De baan van mijn vrouw (bij het Science Museum in St. Paul) en al die andere dingen hebben ons vastgehouden, maar we zijn toch wel blij uiteindelijk 'ontsnapt' te zijn. Net voor de grote sneeuwstorm en de lage temperaturen.
#14 - 23-12-2008, 22:32 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15