Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Rond reis Mid West Amerika

Discussie gestart

Joke

Hallo allemaal,

We zijn weer plannen aan het maken voor onze vakantie in 2011,
klinkt ver weg maar voor je het weet...... is het zover,
We willen vliegen naar Boston( mijn broer woont in Woburn)
Vanuit Boston willen we een binnenlandse vlucht nemen naar San Francisco,
En dan daar een auto huren, zodat we terug kunnen rijden naar Woburn,
We denken dat we 4 weken daar zullen blijven,
We willen graag naar een aantal mooie bezienswaardigheden,
Tios en eventuele routes zijn van harte welkom.

Groeten Joke
#1 - 12-10-2009, 18:45 uur

hdeweert

Ik weet niet waarom jullie zo graag per auto terug willen rijden. Natuurlijk is er onderweg wel wat te zien en doen,
maar je mist natuurlijk wel veel natuurparken en steden in het westen. Misschien is het een optie om een rondje
rond de Grand Canyon te doen en dan weer terug te vliegen. Dit kan wel eens goedkoper zijn dan dit per huurauto te doen.
Harm
#2 - 12-10-2009, 19:03 uur

Marianne

Hallo Joke, willen julie vooral het westen bekijken of ook tijd nemen voor bezienswaardigheden onderweg? Hebben jullie al een idee van de route?
Het westen is natuulijk erg de moeite waard, dus ik kan me wel vinden in de suggestie van Harm om terug te vliegen want je zult ongetwijfeld een paar lange, saaie stukken tegenkomen.
Aan de andere kant heeft het ook wel wat om een van coast naar coast te rijden. Wij hebben voor de komende zomer plannen in die richting (maar we zijn er nog niet helemaal uit). Misschienheb je iets aan onze planning, zie hier.

Je zou ook eens in ons 2004-verslag kunnen kijken, toen hebben we het stuk van Denver naar San Francisco gedaan. Voor een andere route van SF naar Yellowstone kun je eens in ons 2008-verslag kijken.

Nog even een vraagje: waarom van west naar oost rijden en niet andersom? Ik heb de neiging om van oost naar west te gaan. Regelmatig een uur erbij, en de bezienswaardigheden en het natuurschoon voor het laatst bewaren.

Marianne
#3 - 12-10-2009, 19:53 uur

Joke

Graag wil ik jullie nog even laten weten dat we van eind augustus tot eind september rond hebben gereisd in Noord Oost A,merika,
een reis om nooit meer te vergeten,we hebben 5200 mile gereden,
We zijn begonnen in Woburn, daarna naar York, Harley Davidson factory, Daarna Washington DC,rondrit per bus door de stad gedaan, toen naar Savannah,Prachtig mooie stad met veel history, ook rondrit per trolley gedaaan, Orlando,Naar Sea World geweest, Fort Lauderdale, Miami, The Everglades,
Tupalo,Geboortehuis van Elvis Presley bezocht, Memphis,Graceland home of Elvis Presley gezien, Nashville.Naar the Grand Ole Opry House( Jammer genoeg gesloten die dag) Knoxville,oude stadscentrum bekeken, Gatlinburg,door de The Smoky Mountains gereden, zo verschrikkelijk mooi, Buffalo, Niagara Falls, The White Mountains gezien en  gereden, ook heel erg mooi, want het begin van de Indian Summer was te zien, en tot slot Boston, dat is dus de reden dat we zelf willen rijden, maarja moet je wel een route weten die de moeite waard is.

Wil jullie danken voor de reakties.

Groet Joke
#4 - 12-10-2009, 21:00 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15