Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Voyageur National Park, Minnesota

Discussie gestart

Verelle

Nieuw!
We zijn momenteel in North Dakota en zijn op weg naar Minnsota en daarna gaan we richting Ohio.
wie kan ons iets meer vertellen over de volgende nationale parken: Voyageur National Park & Cuyahoga Valley National Park.
#1 - 09-09-2006, 00:18 uur
« Laatst bewerkt op: 28-09-2006, 23:54 uur door Verelle »
In april terug naar Amerika

pw.van.andel@hccne

Van North Dakota naar Voyageur NP,MN is de weg (MN11) omzoomd door groen en water. In elk gehucht is zeker 50% van de handel: Outfitter. Dus met kano en tent de wilkdernis in. Niks voor ons. Onderweg vanuit ND was een hoogtepunt in La Moure,ND  (Zuid van de I94@281). Onze aandacht werd getrokken door hoge (zend?) masten. Bleek een outpost  van de Coast Guard (wel ver weg van de coast) die daar een Omega station bemannen. Ze waren blij met onze belangstelling (het is daar eenzaam en verlaten) en we hebben alles meerdere keren moeten zien. Enorme partijen laag frequent energie (zeg onder de 20kc en 100kw) worden daar de ether ingepompt onder controle van een batterij atoomklokken. Als je moeite met UMTS antennes hebt? Niet in de buurt (zeg 100km) komen. Ze deden ook controle op Loran en de GPS satelieten, waarvan de atoomklok beter was dan de hunne.   

Als je Voyageurs NP voorbij bent en na het Visitor Ctr  de kust bereikt bij Silver Basy en afzakt naar Duluth,MN komt de beschaving weer naderbij met o.a. het Lake Superior Railroad Mus (lsrm.org) wat ons een paar uur koste. We vonden het groen toch wel zo mooi dat we het jaar erop de weg (Duluth, Ely, Intl Falls) maar in omgekeerde volgorde gereden hebben.     

 
#2 - 09-09-2006, 23:35 uur

PetraVS

Zo ver noordelijk als Voyageur zijn we niet gekomen, maar ik kan de "North Shore Drive" langs Lake Superior (ten noorden van Duluth) zeker aanraden.  Wij hebben daar recentelijk een dag doorgebracht en dat was veel te weinig.  Bovendiem lijkt mij (alweer tijdgebrek van onze kant) een bezoek aan een van de ijzermijnen in de buurt zeer interessant. Reisverslag (laatste paar dagen)
#3 - 10-09-2006, 03:16 uur

Verelle

Nieuw!
Voyageur National Park in Minnesota

We zijn inmiddels in Voyageur aangekomen, het waaide gisteren nogal had dus wat het niet de beste tijd om te kayakken.  Ik heb even een poging gewaagd, maar aangezien de kayak open was sloegen de golven over mij heen, gelukkig was het water verrassend genoeg niet koud. Vandaag heeft het alleen maar geregend, dus ook vandaag gaan we waarschijnlijk het water niet op. Hopelijk is het morgen beter, en kunnen eindelijk iets meer van dit nationale park zien, aangezien je echt het water op moet om iets te zien. De herfst begint hier al aardig zijn intrede te doen. Een kleine impressie hier onder:

                                                                                                             

                       

#4 - 16-09-2006, 21:46 uur
« Laatst bewerkt op: 21-09-2006, 23:54 uur door Verelle »
In april terug naar Amerika

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15